maxresdefault

Το πιο κοντινό σε Χριστουγεννιάτικο Hollywood που έχω ζήσει είναι να αρπάξω εγώ το γκι και να πω “τώρα να με φιλήσεις”. Άλλοι λοιπόν τα σχεδιάζουμε, άλλοι τα βλέπουμε στον ύπνο μας και άλλοι τα έζησαν μέσα σε κινηματογραφικά στούντιο με φώτα και γιρλάντες. Χουχούλιασε στο καναπέ, πάρε αγκαλιά τη κουβέρτα σου και χάσου μέσα στον  εορταστικό ρομαντισμό αυτής της περιόδου. Αν πάλι θέλεις να το αναβαθμίσεις πάρε και ένα μπουκάλι κρασί και πιες στην υγειά του “εμένα πότε θα με κυνηγήσουν αλλαγή χρόνου στη παγωμένη Νέα Υόρκη μόνο και μόνο για να με φιλήσουν;”. Ποτέ μάλλον, γι’αυτό σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα γιορτινά φιλιά της μεγάλης οθόνης.

The Holiday

Τι και αν η Cameron Diaz κοντεύει να αγγίξει τη παγωμάρα της Nicole Kidman, με τον Jude Law στο πλευρό της θερμαίνεται. Και αφού τον βρήκε εκεί πρόχειρο του προτείνει να κοιμηθούν μαζί και αυτός τη φιλάει και εμάς τρέμει το χειλάκι μας, αλλά αυτός συνεχίζει να τη φιλάει και δεν τον ενδιαφέρει ο πόνος μας.

New Year’s Eve

Η Michelle Pfeiffer βρίσκεται στην Times Square και  παρακολουθεί το γιορτινό θέαμα, χαμογελώντας με ύφος “προσποιούμαι την άνετη και χαρούμενη, κι ας είμαι τελείως μόνη μου στην αλλαγή του χρόνου” μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ο Zac Efron. Ένα γρήγορο φιλί, με ρίξιμο πίσω που δεν φαίνονται πολλά, αλλά έχει κάτι το γλυκό και το ελπιδοφόρο. Ίσως να μας φιλήσει έστω και ένα φθηνό αντίγραφο του Zac Efron κάποια μέρα.

Bridget Jones Diary

Τρέχει με το λεοπάρ εσώρουχο η δύστυχη η Bridget, να προλάβει τον Mr.Darcy μη την εγκαταλείψει και τελειώσει πάλι τα ημερολόγια και την υπομονή μας. Φιλιούνται μέσα στο χιονισμένο τοπίο, κοντοστέκονται και η Bridget δηλώνει πως τα καλά παιδιά δεν φιλάνε έτσι. Τότε ο Darcy τσακίζει τις αντιστάσεις μας απαντώντας “oh, yes, they fucking do” και συνεχίζουν το φιλί τους ενώ αυτός την κουκουλώνει  με το παλτό στην αγκαλιά του. Μετά αναρωτιόμαστε για το κακό που μας κάνουν οι ρομαντικές ταινίες.

About a Boy

Ένα τρυφερό φιλί ανάμεσα στη Rachel και τον παθολογικά ψεύτη Will το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μας χαρίζει τη γλυκάδα που όλοι αναμένουμε βλέποντας τον Εγγλέζο Hugh Grant. Και ας αναρωτιόμαστε, πως η Rachel Weisz σε αυτή τη ταράτσα στο Λονδίνο χειμωνιάτικα αντέχει  με τον ώμο έξω και δεν πέρασε όλο το 2003 στο κρεβάτι της τάβλα;

When Harry Met Sally

Όλοι θυμόμαστε την ταινία αυτή κυρίως λόγω του προσποιούμενου οργασμού της Meg Ryan, ενώ η αιτία θα έπρεπε να είναι η τελική εξομολόγηση του Billy Crystal την Πρωτοχρονιά. Και αφού με το “σ’αγαπώ” η Sally δεν πείθεται, της αραδιάζει τις μικρές λεπτομέρειες που τον κάνουν να θέλει να είναι μαζί της, όχι όπως λέει επειδή είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και νιώθει μόνος, αλλά γιατί όταν καταλαβαίνεις ότι θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου με κάποιον, θέλεις το υπόλοιπο της  να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστούμε που πήρατε την καρδιά μας, τη βάλατε στο μπλέντερ και απλά τη λιώσατε.

A Lot like Love

Το φιλί μετά την εκπνοή του χρόνου δίνει ο Ashton Kutcher στην Amanda Peet και τη σώζει από την άβολη θέση, του ότι γύρω της όλοι φιλιούνται και αυτή στέκεται μόνη της να κοιτάει τον πρώην της. Και αν ήσουν η Peet θα σου σκούπιζε και τα χιονάκια από το πρόσωπο σαν να είσαι το κουτάβι του. ASHTON ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΣΟΥ.

Love Actually

Όταν σκεφτόμαστε Χριστούγεννα και ρομαντικές ταινίες το “Love Actually” έρχεται αυτόματα στο μυαλό μας. Ο Hugh Grant ως Βρετανός πρωθυπουργός ερωτεύεται μια από τις οικιακές υπαλλήλους του, την Martine McCutcheon και φτάνει να την υπερασπιστεί ακόμα και σε εθνικό επίπεδο μετά τα σχόλια του Αμερικάνικου προέδρου. Την μεταθέτει αλλά βρίσκει και μια κάρτα της την παραμονή Πρωτοχρονιάς που του θυμίζει ότι την θέλει τελικά, οπότε κινεί τα νήματα για να τη βρει. Τι και αν είσαι η κεφαλή της χώρας, θα χτυπήσεις πόρτες για χάρη του έρωτα. Η συνέχεια είναι γνωστή, αφού όταν ανοίγουν οι κουρτίνες  στη σχολική γιορτή του ανιψιού του Hugh Grant, τους βλέπουμε να φιλιούνται.