Όλοι έχουμε δει κάποτε για κάποιο λόγο ένα βίντεο πορνό. Μπορεί να έχεις δει με τον φίλο σου, την φίλη σου, την παρέα σου ακόμη και με τον εαυτό σου. Μην ντρέπεσαι να το παραδεχτείς. Είναι απολύτως φυσιολογικό!

tumblr_n24zysp1ie1tsrr0do1_500

Το Pornhub είναι από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες πορνό με ίσως τον μεγαλύτερο αριθμό επισκέψεων καθημερινά. Έχοντας την έδρα του στην πόλη Μόντρεαλ της επαρχίας Κεμπέκ του Καναδά, με ιδρυτή τον Malcolm Flannigan και ιδιοκτήτη τον CEO Pornstar Industries Bruno Lopes, έγινε γνωστό στο κοινό του στης 24 Μαΐου του 2007. Παρέχεται σε πολλές γλώσσες όπως Γερμανικά, Ιταλικά, Αγγλικά, Ισπανικά κτλ. Με λίγα λόγια ‘όλοι μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο του’.

Χωρίς να θέλω να θίξω το περιεχόμενο άλλων παρόμοιων ιστοσελίδων, το Pornhub προσφέρει επαγγελματικό πορνό. Ταινίες και δουλειές διάσημων pornstars και κάποιες φορές διάσημων Χολιγουντιανών celebrity. Κατά καιρούς έχει δεχθεί μηνύσεις, δικαστικές κλήσεις και γενικευμένες επιθέσεις κυρίως λόγω των δικαιωμάτων των ταινιών που παρέχει. Ωστόσο συνεχίζει ακάθεκτο να προσφέρει ώρες απόλαυσης σε εκείνους που το προτιμούν.

tumblr_n2e2vlaOjD1tsrr0do1_500

Έτσι και το διαφημιστικό επιτελείο του Pornhub, αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στους θαυμαστές και διαδικτυακούς θαμώνες του, να δημιουργήσουν την δική τους μη προκλητική και συγχρόνως έξυπνη και διασκεδαστική διαφήμιση μέσω εικόνων και ‘smart porn quotes’. Το ευρύ κοινό έχει την δυνατότητα να ψηφίσει για τα καλύτερα, εκ των δεκαπέντε φιναλίστ, τα οποία και θα αποτελέσουν την νέα διαφημιστική καμπάνια της ιστοσελίδας.

Επισκεφτείτε απλά το: http://pornhubcampaign.tumblr.com/tagged/finalist#finalists

tumblr_n19f97nHP11tsrr0do1_500

tumblr_n2bepqLHit1tsrr0do1_500