Ζητήσαμε από τους συντάκτες του Savoir Ville να μας πουν ποιο είναι το ομορφότερο συναίσθημα στον κόσμο. Τους βρήκαμε μπερδεμένους ανάμεσα στον έρωτα και τις τηγανητές πατάτες.

 
Το ωραιότερο συναίσθημα στον κόσμο είναι όταν ρωτάς κάποιον «θα τις φας πατάτες σου;» Και εκείνος λέει «όχι».

Ισμήνη Βιλλιώτη

Το πιο όμορφο συναίσθημα αναμφισβήτητα είναι ο έρωτας … αχ αυτός ο ερωτας! Αν τον βιώνεις απόλαυσέ τον, αν όχι ευχήσου το!

Αγάθη Χατζηκωστή

Επειδή γράφω για σχέσεις, θα το πάω ρομαντικά. Το ωραιότερο συναίσθημα είναι αυτό που τον φιλάς και ξεχνάς: πώς σε λένε, πόσα μαθήματα χρωστάς και γιατί ψήφισες Αλέξη. Magic happens.

Ελπίδα Ρίζου

Απογευματινό μπάνιο σε μικρή παραλία χωρίς κόσμο. Βουτιά από σκάφος σε σπηλιά στις μικρές κυκλάδες. Όταν χαϊδεύεις και έχεις αγκαλιά ένα κουτάβι.

Μαρία – Ειρήνη Μοσχονά

After meditation chill, άλλο πράγμα. Ηρεμία.

Χριστιάνα Αθανασιάδου

Το ωραιότερο συναίσθημα είναι να είναι βράδυ και εσύ να κάθεσαι στα βράχια. Ο θαλασσινός αέρας να σε χτυπάει στο πρόσωπο και εσύ να κοιτάς τα αστέρια. Αχ.

Χρυσάνθη Στέτου

Το ωραιότερο συναίσθημα είναι όταν βλέπεις να έρχονται οι τηγανιτές πατάτες σου στο εστιατόριο. Και όταν έχεις όλους τους αγαπημένους σου δίπλα σου! (Πατάτες νο1, προτεραιότητες.)

Ναταλία Κοντουδάκη

Ο ενθουσιασμός και το σκίρτημα που νιώθεις όταν επιστρέφεις στο σπίτι μετά από ένα “καλό” πρώτο ραντεβού!

Σπυριδούλα Λιβάνη

Εγώ νομίζω ότι είναι η πληρότητα/ευφορία που αισθάνεσαι με τον εαυτό σου.

Σταυρούλα Μπαλάφα

Το ωραιότερο συναίσθημα είναι να ξυπνάς και να είναι Κυριακή.

Μαρίνα Ζιγνέλη

Ο ενθουσιασμός όταν πηγαίνεις ταξίδι στην αγαπημένη σου πόλη και το συναίσθημα που έχεις όταν τρως πατάτες τηγανιτές και φέτα σε ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα σε κάποιο ελληνικό νησί το καλοκαιράκι.

Ελευθερία Κατσή

Το ωραιότερο συναίσθημα είναι φυσικά το πρώτο φιλί με το ωραίο το παιδί! Βέβαια στην πρώτη θέση είναι και η μυρωδιά από φρέσκα pancakes την Κυριακή και το να αράζεις σε φρεσκοπλυμένα σεντόνια μετά από μια κουραστική μέρα! Αλλά, γενικά κερδίζει το φιλί με το ωραίο το παιδί!

Αργυρώ Ζυμάρα

Νομίζω ο ενθουσιασμός όταν κάτι βρίσκεται στην αρχή και έχεις αυτή τη γλυκιά προσμονή να δεις πώς θα εξελιχθεί…

Ιωάννα Ιωαννίδου

Το ωραιότερο συναίσθημα είναι αδιαμφισβήτητα εκείνο που βιώνεις όταν πας μετά από καιρό στα εφηβικά σου λημέρια. Εκεί που δε σε ένοιαζε τίποτα άλλο παρά το πώς θα περάσεις καλά!

Αθανασία Βιδάλη

Υπάρχουν άπειρα ωραία συναισθήματα και είναι τόσο άδικο να προσπαθήσεις να διαλέξεις μόνο ένα. Είναι η χαρά που παίρνεις όταν βοηθάς κάποιον, αλλά επίσης ωραίο συναίσθημα είναι όταν πεινάς αγνά και γνήσια και τελικά τρως κάτι ωραίο, αυτή η πληρότητα. Είναι ωραίο το συναίσθημα όταν ερωτεύεσαι και είναι ωραίο και όταν νιώθεις την ανταπόδοση. Είναι ωραία τα συναισθήματα που σχετίζονται με την αγκαλιά, όσα νιώθεις όταν πρωτοέρχεται στο σπίτι ένα νέο μέλος. Τα συναισθήματα που έχεις τα χειμωνιάτικα μεσημέρια του σαββατοκύριακου μετά το μεσημεριανό που τυλίγεσαι με κουβερτούλα και βλέπεις κάτι που δεν σε πολυνοιάζει στην τηλεόραση. Η θαλπωρή. Ρε είναι πολλά. Είναι εκατομμύρια, πως να διαλέξω μόνο ένα;

Γεωργία Κωτσιοπούλου

Να μυρίζει πίτσα στο ασανσέρ και να ξέρεις ότι έχουν παραγγείλει οι δικοί σου! Αξία ανεκτίμητη!

Εύα Καραμανάβη

Να ακούς – και να τραγουδάς- το “χόρτο μαγικό” της Πανάθας σε γεμάτο γήπεδο.

Παναγιώτα Φελλούρη

Ο ενθουσιασμός του νέου, ό,τι κι αν είναι αυτό, που σου αλλάζει τη ζωή… και σε αφήνει breathless και speechless.

Γιώργος Σοκιανός

Το ωραιότερο συναίσθημα είναι η αναμονή όταν γνωρίζεις ότι θα συναντήσεις ξανά τον αγαπημένο σου μετά από καιρό. Η στιγμή που μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σου απαγορεύει η απόσταση!

Κάλλια Δημητρίου

Το ωραιότερο συναίσθημα είναι όταν κλείνεις εισιτήρια για το επόμενό σου ταξίδι. Α! Και να μαθαίνεις καλές ειδήσεις.

Κατερίνα Γιογάκη

Είμαι μπερδεμένη κάπου ανάμεσα στη μπουκιά πατάτα τηγανητή-φέτα-κεφτεδάκι και στο να φεύγεις από την παραλία μετά τη Δύση του ήλιου. Αυτό το bliss.

Βάνα Κράβαρη

Το ομορφότερο συναίσθημα σε όλα τα σύμπαντα είναι η ταχυπαλμία μαζί με ψήγματα ζαλάδας, δευτερόλεπτα πριν το πρώτο φιλί. Το μόνο που μπορεί να συγκριθεί μαζί του είναι ο ήχος από το μηχανάκι του ντελιβερά όταν πεινάς.

Διονύσης Γουρνάς


featured photo: Thought Catalog