Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της μια από τις πιο αγαπημένες μας αμερικάνικες σειρές τα τελευταία δύο χρόνια. Γρήγορη και έξυπνη πλοκή με ένα μεγάλο μπουρδούκλωμα για το ποιος είναι, που είναι, πως είναι, υπάρχει ζωή και μετά από σένα; Λογικά, όχι για όλους μας αφού η νέα σεζόν της σειρά τελείωσε με κάποιον πεθαμένο σε ένα ασθενοφόρο και την Viola Davis να κλαίει και να ωρύεται. Φήμες λένε πως η ίδια δεν ήξερε ποιος τελικά είναι εκείνος που πεθαίνει όταν γυρίστηκε η συγκεκριμένη σκηνή αλλά ο παραγωγός της σειράς αποκάλυψε πως είναι κάποιος από τους βασικούς χαρακτήρες.

Αν δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάω, ο Καρανάσιος έχει να σου δώσει 3 καλούς λόγους για να μάθεις. 

Ποιος τελικά είναι αυτός που βρίσκεται μέσα στο ασθενοφόρο; Εμείς μόλις είδαμε το επεισόδιο, το σκεφτήκαμε και τελικά γράψαμε.

Ο Asher;
MATT MCGORRY

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει τόσο μεγάλη επιρροή πάνω της ο Asher που να την κάνει να τρελαθεί πραγματικά όταν σηκώνει η Annalise το σεντόνι.

Μήπως ο Connor;
connor-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Στην ίδια φάση με τον παραπάνω, δεν υπάρχει τίποτα που να την δένει συναισθηματικά με τον Connor. Εκτός αν κάτι μας κρύβουν (#διπλής).

Η Laurel;
HOW TO GET AWAY WITH MURDER - "Something Bad Happened" - Annalise moves forward with a plan to protect the team from Philip but the risk involved may prove to be too dangerous. Meanwhile, Wes continues to search for new information regarding his mother's death. In flashback, the Mahoney case takes a drastic turn for Annalise's client, on "How to Get Away with Murder," THURSDAY, MARCH 3 (10:00-11:00 p.m. EST) on the ABC Television Network. (ABC/Richard Cartwright) KARLA SOUZA

Με τίποτα. Θα το είχαμε προβλέψει μια ώρα αρχύτερα. Μπορεί να περνάει δύσκολα το κορίτσι του Pablo Escobar αλλά δεν θα πέθαινε από φωτιές και καπνούς.

Και η Michaela;
michaela

Εδώ τα πράγματα αλλάζουν λιγάκι. Η Annalise δείχνει να έχει μια αδυναμία στην Michaela (λογικά γιατί ξέφυγε από μια κατεστραμμένη οικογένεια και προσπαθεί μόνη της), οπότε θα μπορούσε αυτό να δικαιολογήσει τους λιγμούς της σκηνής. Παρ’ όλα αυτά, ούτε η Michaela είναι κάποια η οποία μπορεί να στηρίξει αυτή την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής.

Η μητέρα της Ophelia;
ophelia

Θα μπορούσε άνετα να υποστηρίξει το συγκεκριμένο πτώμα, εξ’ άλλου την βλέπουμε συχνά να έρχεται απροειδοποίητα στο σπίτι της Annalise από το πουθενά. Πράγμα που μπορεί να δικαιολογήσει και την όλη αντίδραση της με το σεντόνι. Παρ’ όλα αυτά η Annalise δείχνει να ξέρει ποιος είναι στο σπίτι της και θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί ως μέλος της οικογένειας στους διασώστες, αλλά δεν το έκανε. Να δεις που δεν θα ναι ούτε η Ophelia.

Το δεξί χέρι, η Bonnie;
bonnie-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Δεν θα πω ψέματα, ήταν το πρώτο πρόσωπο που σκέφτηκα με το που τελείωσε το επεισόδιο. Η Bonnie είναι η κόρη που ποτέ δεν είχε η Annalise (και λίγο δούλα). Κανένας μαθητής της δεν ήταν εκεί όταν ξεκίνησε η Bonnie να δουλεύει εκεί. Έτσι λοιπόν, θα μπορούσε ΚΑΛΛΙΣΤΑ να έχει πεθάνει και να είναι εκείνη για την οποία έριξε μαύρο δάκρυ η Annalise.

Ρε παιδιά, και ο Wes;
ef18f0d0-d8c8-0133-77b9-0e7c926a42af

Καλησπέρα. Ο δεύτερος άνθρωπος που ήρθε στο δικό μου μυαλό μετά την Bonnie, ήταν ο Wes. Υποστηρίζει άπειρα την αντίδραση της Annalise και θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να βρίσκεται στο λάθος(;) μέρος την λάθος στιγμή. Μετά απλώς σκέφτηκα πόσο λάθος θα ήταν να ξεγράψουν έτσι τον χαρακτήρα του Wes από την σειρά, ηρέμησα και προχώρησα.

Λες να γύρισε ο Frank;

frank

Όπως και η Bonnie, έτσι και ο Frank είναι δίπλα στην Annalise για πάρα πολλά χρόνια. Είναι μέρος της μεγάλης της οικογένειας, οπότε αυτό εξηγεί την δική της αντίδραση μα σε έναν κύκλο γεμάτο Frank, τον σκοτώνεις; Μπορεί και ναι.

Ωχ, ο Nate;

nate_101-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Το επεισόδιο είναι γεμάτο με σκηνές του Nate. Είναι χαρούμενοι μαζί, είναι καλά και σίγουρα η περίοδος χάριτος δεν κρατάει για πάντα. Μήπως λοιπόν, είναι το πρόσωπο που βρίσκεται κάτω από το σεντόνι; Άσε που ο γλυκούλης ο Nate είναι μια από τις πιο αγνές καρδιές της σειράς, οπότε αν πάθαινε κάτι το κρίμα μόνο στο λαιμό της Annalise θα ήταν.