Μπορεί κάποιοι να έχουν αρχίσει να μελαγχολούν, άλλοι να δυσανασχετούν και κάποιοι να νιώθουν ένα βάρος μιας και έχουμε μπει επίσημα στον πρώτο μήνα του φθινοπώρου. Οι άδειες έχουν τελειώσει και οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει στις πόλεις και συνεχίζουν την καθημερινότητά τους. Ο καιρός όμως είναι ακόμα υπέροχος, οι ζέστες καλά κρατούν και ο Σεπτέμβρης κλέβει λίγη από τη χάρη του καλοκαιριού.

Fruit Fashion savoir ville (2)

Αντί λοιπόν να μιζεριάζουμε, ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την αισιοδοξία του καλοκαιριού. Kαι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος γι’ αυτό από το να επιλέξουμε ρούχα και αξεσουάρ που μας γεμίζουν ανεμελιά και ζωντάνια. “Φοράμε” παιχνιδιάρικη και άκρως φρουτένια διάθεση για τις βόλτες στην πόλη, και χαρούμενη δημιουργική διάθεση στο γραφείο, με κοσμήματα διακοσμημένα με εξωτικά φρούτα.

Αυτό το φθινόπωρο η γκαρνταρόμπα μας δεν θα ξαναγίνει γκρίζα και εσωστρεφής αλλά θα υποδεχθεί ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ γεμάτα χρώματα και μυρωδιές!

Fruit Fashion savoir ville (3)

Μπανάνες, φράουλες, καρπούζια και το must print του καλοκαιριού, οι ανανάδες, θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν για αρκετές ημέρες ακόμα. Κι αν τυχόν σε πιάσει καμιά μικρή φθινοπωρινή βροχούλα, φρόντισε να διώξεις την μουντή μέρα κρατώντας την πιο φρουτένια ομπρέλα.

Fruit Fashion savoir ville (4)