Η περίοδος που διανύουμε σίγουρα δεν είναι μια από τις καλύτερες μας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Όμως, ευτυχώς κάποιοι από εμάς, όσοι μπορούμε, προσπαθούμε με όποιο μέσο διαθέτουμε να συμμετέχουμε σε δράσεις και να βοηθάμε φορείς που το έχουν ανάγκη.

Με άξονα αυτόν το κοινό στόχο κινείται και η δράση που ανακαλύψαμε στο Instragram αυτές τις μέρες.

12 επιπλέον κοινωφελείς φορείς, 1 μήνας

Η εταιρεία Eurocatering, μαμά εταιρεία της αγαπημένης μας εταιρείας Φρεσκούλης, συμμετέχει σε κάτι πολύ όμορφο. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του ΟΗΕ να ορίσει το 2021 «Διεθνές Έτος Φρούτων και Λαχανικών». O Φρεσκούλης λοιπόν αποφάσισε να το γιορτάσει στηρίζοντας συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Έτσι, στο πλαίσιο του πρoγραμματος ΕΚΕ που υλοποιεί από το 2016, θα υποστηρίξει 12 επιπλέον κοινωφελείς φορείς, προσφέροντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά, για έναν ολόκληρο μήνα.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ΟΗΕ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ευαισθητοποίηση όλων μας σχετικά με τον σημαντικό ρόλο των φρούτων και λαχανικών στη διατροφή μας, την ασφάλεια των τροφίμων και την υγεία. Ταυτόχρονα, όπως φαίνεται, ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις αξίες τις οποίες πρεσβεύει η εταιρεία Eurocatering και το όραμά της το οποίο είναι να «φέρνει υγεία στο τραπέζι του κόσμου», αποτελώντας την πρώτη και καλύτερη πηγή οπωροκηπευτικών ανώτερης ποιότητας και προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας με φρεσκάδα, ευελιξία, πάθος και ευρωστία.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη freskoulis (@freskoulis)

Για να πάρεις μέρος και εσύ σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, απλά μπες στο λογαριασμό του Φρεσκούλη στο Instagram από τις 22/03 έως τις 29/03 και γράψε σε comment τον φορέα που επιλέγεις να υποστηρίξει η εταιρεία, προσφέροντας φρέσκα φρούτα και λαχανικά για έναν μήνα.

Την κοινωνική αυτή δράση στηρίζουν και 12 αγαπημένα μας πρόσωπα που έχουν σχέση με τη διατροφή: Χρόνης Δαμαλάς, Μάνος Δημητρούλης, Έφη Κολοβέρου, Ανδρέας Λαγός, Γιάννης Λουκάκος, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Madame Ginger, Mamatsita, Απόστολος Ρουβάς, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Αγγελική Σπανού και η Ελένη Ψυχούλη.

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Μπορούμε», συνέβαλε δημιουργώντας την λίστα με τους κοινωφελείς φορείς που χρειάζονται την περισσότερη στήριξη αυτό το διάστημα.