Η Αννίτα πέρασε το πιο όμορφο καλοκαίρι της μέχρι τώρα ζωής της ειδικότερα αφότου έμαθε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων. Είχε πετύχει τη σχολή που διάλεξε και την πόλη, την Αθήνα, που ήθελε από πάντα να ζήσει και ταυτόχρονα το ίδιο είχε πετύχει και η καλύτερη της φίλη η Μαρίνα. Δεν ήταν τόσο τυχερές με την τρίτη της παρέας, τη Δήμητρα, η οποία έπρεπε μετά τις διακοπές να ετοιμάσει τα πράγματα της για τη Θεσσαλονίκη. Αλλά θα οργάνωναν έτσι τα οικονομικά τους ώστε να έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σχεδόν κάθε 2-3 μήνες στα Γιάννενα από όπου κατάγονταν και μεγάλωσαν και οι τρεις τους.

Οκτώβριος πλέον και τα κορίτσια έχουν πια βολευτεί έναν μήνα και κάτι στην Αθήνα, τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει, το άγχος της νέας αρχής έχει μπει σε τάξη και η ροή της καθημερινότητας είναι θέμα χρόνου. Βρήκαν μαζί ένα ενδιαφέρον σπίτι στα Ιλίσια, έμαθαν και τη συνταγή για ομελέτα και μακαρονάδα με σάλτσα.

Τα δύό κορίτσια στην Αθήνα ανακαλύπτουν κάθε μέρα με πολύ ενθουσιασμό νέα φοιτητικά στέκια, θεατρικές σκηνές, παραστάσεις που θέλουν να δουν, τα σινεμά που είναι κοντά τους και έχουν γεμίσει τη to do λίστα τους με βόλτες στο ζωολογικό πάρκο, στο αστεροσκοπείο, μουσεία και κάποια εστιατόρια που έχουν ζηλέψει στο instagram φίλων τους. Έχουν γεμίσει ατζέντες και πλάνα. Η Δήμητρα στη Θεσσαλονίκη ανακαλύπτει τα γραφικά στενά στα Κάστρα, τη μπουγάτσα και ένα Ορέστη, συμφοιτητή της.

Τα ”ο Ορέστης με κοίταξε”, ”ο Ορέστης μου είπε να βγούμε καμία μέρα” και “πείτε μου, λέτε να του αρέσω;” ήταν σε ημερήσια διάταξη μέσω sms, messenger και βραδινών τηλεφωνημάτων. Οι αναλύσεις περί Ορέστη ανακατεύοντας ανάμεσα σε ”πόση ώρα να βράσω τα μακαρόνια” και ”ήξερες ότι υπάρχουν κοινόχρηστα που πληρώνει ο ιδιοκτήτης;”. Αλλά μία συζήτηση για τον Ορέστη πρωί μεσημέρι βράδυ την αφιερώνουν απαραιτήτως λες και ήταν χάπι που το σύστησε ο γιατρός. Εξάλλου αυτά είναι δανεικά. Θα έρθει η σειρά όλων να προβληματιστούν με έναν Ορέστη, Γιάννη, Πέτρο.

Οι πρώτες μέρες που ο χρόνος ομιλίας ξεπέρασε το όριο του συνέπεσαν με τις μέρες που τελειώσαν και τα διαθέσιμα MB γιατί το θέμα Ορέστης ήταν κάπως ανεξάντλητο και τα 504 χλμ απόστασης μηδαμινά μπροστά στα 12 χρόνια φιλίας μεταξύ των κοριτσιών.

– Ξέρεις τι μας λείπει;

-Ξέρω, κάποιος να μας οργανώσει τα οικονομικά μας ώστε να μην τινάζεται η μπάνκα στον αέρα.

Και έτσι κατέβασαν την εφαρμογή My COSMOTE και πέτυχαν τα εξής:

-Να ελέγχουν εύκολα και απλά, με ένα άγγιγμα το υπόλοιπο χρόνο ομιλίας γιατί τα τηλεφωνήματα με τη Δήμητρα στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσαν να μπουν στην άκρη.

-Να μπορούν εύκολα να αγοράζουν πακέτα ΜΒ για το internet στο κινητό τους και να μαθαίνουν εύκολα για νέες προσφορές σε πακέτα MΒ γιατί οι millenials και το internet πάνε πακέτο.

Και τελικά να έχουν λιγότερο άγχος και να εξοικονομούν χρήματα για να κάνουν περισσότερα ταξίδια στα Γιάννενα, με λιγότερο άγχος για τα έξοδα τους. Να ζουν περισσότερα. Όλες μαζί.

Κατέβασε την εφαρμογή τώρα!

featured photo: Alexis Brown