Η μόδα δεν είναι απλώς καθημερινά ρούχα, τάσεις, και μεγάλα φώτα που τρεμοπαίζουν στις μητροπόλεις του κόσμο ανά σεζόν. Είναι ένας τρόπος αυτοπροβολής, ένα μέσο αυτοέκφρασης, και, αναμφίβολα, μια πηγή ενδυνάμωσης.

Η Fabi Curves, το ελληνικό brand που απευθύνεται σε plus size κοινό, αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα πώς η μόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα ισχυρό εργαλείο για την ενδυνάμωση των γυναικών. 

Σε μια κοινωνία όπου τα πρότυπα ομορφιάς συχνά περιορίζονται σε στενά όρια, οι γυναίκες plus size συχνά αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση τους. Τα κομψά, καλοραμμένα ρούχα δεν πρέπει να έχουν «ένα μέγεθος» και το ολόφρεσκο brand, οπαδός του body positivity, Fabi Curves, το αποδεικνύει σε κάθε συλλογή του.

Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να προσαρμόσουμε εμείς τη σιλουέτα μας στο fashion item του πόθου μας, αλλά να αναδείξουμε το στυλ μας και να φορέσουμε με αυτοπεποίθηση όποιο και αν είναι το «νούμερο» ρούχων στο οποίο ανήκουμε. Και αυτό οφείλει να γίνει mantra μας.

Μπορούμε να παραδεχτούμε πως όσο οι έννοιες του inclusivity και του body positivity συζητιούνται και αναδεικνύονται ως σημαντικά θέματα, μόνο καλύτερες μπορούν να γίνουν οι συνθήκες για όλους μας. 

Ανακάλυψε τη συλλογή της Fabi Curves
 

Μέσα από τις συλλογές του το brand, δίνει στις γυναίκες την ευκαιρία να εκφραστούν, να νιώσουν όμορφες και να αγαπήσουν το σώμα τους όπως ακριβώς είναι. Πολύχρωμα matching sets, εντυπωσιακά kimonos, κομψά wrap φορέματα, boho kaftan dresses αλλά και preppy παντελόνια με ασορτί σακάκια, δημιουργούν μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για γυναίκες που δεν περιορίζονται ανάμεσα στα κουτάκια «8» και «10» όταν ψωνίζουν ρούχα.

Αυτό λανσάρει η Fabi Curves και φέτος στη νέα της συλλογή “Elegance Chronicles”, τη συμπερίληψη. Την ανάγκη της να «ντύσει» με χρώμα τις ζωές γυναικών που δυσκολεύονται, και αγανακτούν για τη σύγχρονη μόδα. Γυναίκες που δεν θέλουν πια να βλέπουν τη μόδα ως εφιάλτη αλλά ένα από τα πιο όμορφα ταξίδια αυτογνωσίας και σεβασμού προς το σώμα τους, την προσωπικότητά τους και τη σχέση τους με την κοινωνία και τους άλλους

Η «real size αγορά» αξίζει και στην Ελλάδα την αναγνώριση και την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση που απολαμβάνει και στο εξωτερικό

Το πρώτο βήμα προς την ενδυνάμωση είναι η αποδοχή του εαυτού μας, και η Fabi Curves το προωθεί με κάθε της δημιουργία. Η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ρούχων, που είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον σεβασμό προς τη γυναικεία σιλουέτα και την ανάδειξη της θηλυκότητας. Κάθε κομμάτι είναι σχεδιασμένο για να αναδείξει τις καμπύλες των γυναικών και να τις κάνει να νιώθουν όμορφες. Ρούχα με ωραίες υφές, με έξυπνο design, καλοραμμένα και μέσα στο πνεύμα της σύγχρονης εποχής που δεν έχουν σκοπό να κρύψουν το σώμα, αλλά να το αναδείξουν.

Ανακάλυψε τη συλλογή της Fabi Curves
 

Πέρα από τα ρούχα, η Fabi Curves δημιουργεί μια κοινότητα όπου οι γυναίκες μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να ανταλλάξουν συμβουλές για το πώς να αγαπήσουν τον εαυτό τους, να βρουν υποστήριξη και έμπνευση από τις άλλες.

«Body positive» δεν είναι μόνο η γυναίκα που νιώθει καλά με το σώμα της και είναι συμφιλιωμένη με τις καμπύλες της, αλλά και αυτή που μπορεί και έχει τις επιλογές να βγάλει προς τα έξω τον πραγματικό της εαυτό και να εκφράσει το μοναδικό της στιλ μέσα από τα ρούχα της. 

Ας αφήσουμε τη μόδα να μας αναδείξει, αφού, όπως δείχνει η Fabi Curves, η ομορφιά έρχεται σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Γιατί στο τέλος της ημέρας η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ που μπορούμε και οφείλουμε να φοράμε.

Ανακάλυψε τη συλλογή της Fabi Curves