Evelina Goula: Η ambassador της e-xclusive θέλει να περάσει το μήνυμα του #selflove

Το modelling για την Ευαγγελία ξεκίνησε εντελώς αναπάντεχα. "Το διάστημα εκείνο είχα προγραμματισμένα live και έψαχνα στην αγορά τα outfits. Έτσι ''έπεσα'' σε ένα εντυπωσιακό φόρεμα της e-xclusive.com. Μπήκα, το δοκίμασα, το λάτρεψα, και κάπως έτσι άρχισαν όλα."

"Μου έγινε πρόταση να κάνουμε φωτογράφιση μιας και εκείνη την περίοδο αναζητούσαν κοπέλες. Δεν το σκέφτηκα και πολύ. Είμαι λάτρης της φωτογραφίας."

Έχεις παρατηρήσει αλλαγές στον χώρο από τα πρώτα σου βήματα μέχρι τώρα;

Έχω παρατηρήσει αλλαγές από τα πρώτα μου βήματα έως τώρα τόσο στην εξοικείωση μου όσο και στη βελτίωση μου. Ποτέ δεν σταματάνε οι καινούριες γνώσεις άλλωστε και φυσικά αυτό συνεπάγεται και με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η δουλειά του μοντέλου σε εξοικειώνει με τη συχνή έκθεση μπροστά στον φακό. Τι έχεις κερδίσει από αυτή την εξοικείωση;

Νομίζω δεν υπάρχει κανένα άτομο που στάθηκε πρώτη φορά στο φακό.. και δεν μαγκώθηκε! Αν και η φύση της δουλειάς μου είχε ήδη "έκθεση" δεν θα κρύψω πως μου πήρε λίγο χρόνο ώσπου να χαλαρώσω και να είμαι ο εαυτός μου. Ήταν ένα μεγάλο 'push' αυτή η αναπάντεχη ευκαιρία που μου δόθηκε και ευχαριστώ πολύ γι' αυτό την αγαπημένη μου e-xclusive! Η συνεχής έκθεση σε βελτιώνει πολύ σαν άτομο, η αυτογνωσία και η αυτοπεποίθησή σου αυξάνονται, μαθαίνεις να αγαπάς ακόμη πιο πολύ την εικόνα σου, τον εαυτό σου και αυτό το μεταφέρεις. Η αγάπη άλλωστε βελτιώνει τα πάντα!

Ποια θεωρείς πως είναι το μεγαλύτερο επαγγελματικό σου επίτευγμα μέχρι στιγμής;

Θα μπορούσα λοιπόν να πω πως είναι ένα μεγάλο επίτευγμα το να μπορείς να περάσεις το μήνυμα #SELFLOVE ♡ #LOVEYOURSELF

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το body positivity κίνημα;

Ένα κίνημα που θα έπρεπε να έχει γίνει όχι σήμερα... χθες! Το να έχεις μικρές ή μεγάλες καμπύλες, το να είσαι διαφορετικός δεν θα πρέπει να σε αποκλείει από τις επιλογές! Άλλωστε η ομορφιά ανήκει σε όλες τις ψυχές. Όλοι είμαστε ξεχωριστοί, μοναδικοί και έχουμε δικαίωμα στην επιλογή εντυπωσιακών ρούχων.

Πόσο συνδέεται η αγάπη για τον εαυτό μας με την εικόνα που έχουμε για το σώμα μας;

Συνδέεται απόλυτα! Η αγάπη που έχουμε για το σώμα μας, η αγάπη για όλο μας το είναι έρχεται με την αυτογνωσία, την αυτοεκτίμηση και την αποδοχή ότι δεν είμαστε τέλειοι. Γι' αυτό και η επικοινωνία με τον εαυτό μας είναι η βάση για τη κατάκτηση του ιδανικού εαυτού μας!

Τι πιστεύεις για την προσπάθεια του χώρου της μόδας να αγκαλιάσει το diversity;

Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια! Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν προκαταλήψεις, στερεότυπα και διακρίσεις αλλά ποικιλομορφία, διαφορετικότητα και ισότητα.

Τι θα συμβούλευες μια κοπέλα που θέλει να ασχοληθεί με το modelling;

Να μην εγκαταλείπει ποτέ το όνειρο της. Με όπλο την επιμονή και την επιμονή σίγουρα θα τα καταφέρει. Την κατάλληλη στιγμή έρχεται η ευκαιρία.

Αν μπορούσες να καταργήσεις μια fashion λανθασμένη αντίληψη σήμερα, ποια θα ήταν αυτή;

Την αντίληψη της τελειότητας. Από τη φύση του κανείς μας δεν είναι τέλειος. Ας προωθηθεί λοιπόν το αληθινό, το ανθρώπινο. Αυτό έχει αξία.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.