Αν ο στόχος είναι ένας gallery wall, παρακάτω θα βρεις τα πέντε Etsy shops στα οποία θα βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Από δημιουργίες εμπνευσμένες από τη φύση, μέχρι posters με έμπνευση από την αστρολογία. Τα περισσότερα έχουν budget-friendly τιμές, με μια μικρή εξαίρεση το Out of Copenhagen, που όπως θα διαβάσεις, διαθέτει vintage items με κάποια “ηλικία”, άρα και πιο υψηλές τιμές.

Snoogs & Wilde

 
View this post on Instagram
 

Happy to be able to get lost in painting these days… ☀️

A post shared by Sarah Martinez (@sarahmartinezart) on

Σύγχρονη αισθητική εμπνευσμένη από τη φύση. Αυτό θα περιέγραφε τη δουλειά της Sarah Martinez. Οι πίνακές της είναι γεμάτοι φυτά, ζώα και άλλα στοιχεία της φύσης, όλα μέσα από έντονα χρώματα και αφηρημένη, σύγχρονη προσέγγιση.

Out of Copenhagen

Αν ψάχνεις κάτι που να έχει ιδιαίτερη αξία και νόημα, λογικά θα καταλήξεις να κάνεις scroll για ώρες στο Out of Copenhagen. Θα βρεις original posters από το 1800 μέχρι το 1900 που λογικά θα ερωτευτείς. Αν ο στόχος σου είναι ένας vintage τοίχος, βρήκες τον προορισμό σου.

Kate Shrine

Ένας τρόπος να γεμίσεις τον χώρο σου με πράσινο, είναι να προσθέσεις σε αυτόν φυτά. Ένας άλλος πάλι είναι να επενδύσεις σε πίνακες της Kate Shriner. Η καλλιτέχνιδα δημιουργεί ιδιαίτερα prints με φύλλα και φυτά, ενώ κάποιες φορές η αστρολογία αποτελεί την έμπνευσή της, αλλά και το αντικείμενο των δημιουργιών της.

Mirlande

 
View this post on Instagram
 

“Fly Mama” #collage #grayhair

A post shared by Mirlande Jean-Gilles (@mirlandejeangilles) on

Η Mirlande Jean-Gilles χρησιμοποιεί φωτογραφίες από περιοδικά και βιβλία για να δημιουργήσει σκηνές. Τα posters της έχουν κάτι από αστρολογία, σύμπαν και αστερόσκονη, και ναι, θα είναι ιδανικές για εκείνη τη γωνία με τα αγαπημένα σου βιβλία. Εκείνα που δε θα δάνειζες ποτέ σε κανέναν.

Doriscici Art

Αν αυτό που θέλεις είναι να φέρνεις λίγη τέχνη στον χώρο σου, με όσο πιο λίγη δαπάνη γίνεται και που να “σέβεται” παράλληλα τη μίνιμαλ αισθητική σου, αυτό είναι το κατάλληλο Etsy shop για εσένα. Αφηρημένες φιγούρες, ζεστά χρώματα, edgy αποτέλεσμα, αλλά minimal είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά των δημιουργιών που θα βρεις εδώ.

featured image: Chatelaine