Προφανώς και δεν μου άρεσε τόσο ο Δ. Ήταν μια χαρά παιδί, αλλά όχι για εμένα. Η συζήτηση μαζί του έμενε στα πολύ βασικά: πού θα πάμε σήμερα, πόσα γκολ έβαλε η ΑΕΚάρα, πόσο του έσπασε τα νεύρα ο νέος του συνάδελφος. Όμως συνέχιζα να είμαι μαζί του, για όλους τους άλλους, όλους τους λάθος λόγους.

Μου προσέφερε ασφάλεια, αποδοχή, στοργή και proderm και με κοιτούσε σαν να ήμουν θαύμα της φύσης και όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι όλοι γύρω μου έσταζαν μέλι για εκείνον, έμοιαζαν να είναι αρκετά για κάποιο καιρό. Τον συμπαθούσαν οι φίλοι μου γιατί ήταν ευχάριστο και αστείο παιδί. Είχε γίνει κολλητός με το αγόρι της αδελφικής μου φίλης και πήγαιναν μαζί γήπεδο να θαυμάσουν την ΑΕΚάρα. Τον συμπαθούσαν οι γονείς μου επειδή είχε καλή δουλειά και εξοχικό στη Ναύπακτο. Μου έστελνε καλημέρα και καληνύχτα με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού και μου έσπαγε τα νεύρα με αποτελεσματικότητα ελβετικού σουγιά. Τίποτα μαζί του δεν ήταν συναρπαστικό και αυτό από μόνο του ήταν τόσο καλό όσο και ξενερωτικό.

Ευτυχώς για εμένα, σίγουρα και για εκείνον, αυτό δεν διήρκεσε πολύ. Γιατί και εγώ άξιζα κάποιον που θα ερωτευόμουν στα αλήθεια, και εκείνος άξιζε κάποια που θα τον κοιτούσε επίσης σαν να είναι θαύμα της φύσης, και σαν όχι βρεγμένο γατί. Γιατί όλοι αξίζουν κάποιον που τους εξελίσσει, που τους ιντριγκάρει, που τους κάνει να ονειρεύονται. Παρακάτω σου έχουμε τα 8 σημάδια που δείχνουν ότι και εσύ βρίσκεσαι σε μία μέτρια σχέση:

1. Σε συγκινεί περισσότερο μια βραδιά-μαραθώνιος Pretty Little Liars παρά μια βραδιά μαζί του.

2. Δεν σου κόβονται τα πόδια κάθε φορά που σε φιλάει.

3. Το σεξ είναι επιεικώς μέτριο.

4. Η προοπτική των κοινών διακοπών μοιάζει λίγο άχαρη.

5. Δεν θυμάσαι από πότε έχετε να βγείτε ραντεβού δύο σας.

6. Βγαίνεις και το μάτι σου σταματά επάνω σε άλλους με ενθουσιασμό που σε ανησυχεί.

7. Μιλώντας για εκείνον, ξεκινάς με τη φράση: “Πολύ καλό παιδί αλλά..”

8. Δεν γελάς μαζί του.