Μια μικρή αγάπη τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής μου είναι αυτό το αγόρι. Ξεκίνησε με το Notebook (όχιάλλοnotebookθεέμου) και συνέχισε με ένα εκατομμύριο ταινίες που αγάπησες στο λεπτό. Παρ’ όλα αυτά καμία προηγούμενη ταινία του δεν έφτασε το La La Land. Κι αυτό όχι επειδή έχει στο imdb 8.9 αλλά επειδή είναι όλα όσα θέλεις να έχεις. Ο Ryan και η ταινία.

Το musical La La Land που βγήκε στους ελληνικούς κινηματογράφους στα μέσα Δεκέμβρη του 2016 δεν ήταν κάτι ξαφνικό για τον Ryan Gosling, αφού ο ηθοποιός έχει ήδη το δικό του μουσικό συγκρότημα από το 2005. Έντεκα χρόνια δε τα λες και λίγα.

dead_mans_bones_3

Όταν λοιπόν, ο Shields γνώρισε τον Gosling στα μέσα του 2005 ανακάλυψαν μια κοινή εμμονή με το τρενάκι του τρόμου στην Disneyland. Έτσι, αποφάσισαν να γράψουν μερικές ιστορίες αγάπης για φαντάσματα και άλλα από τα μικρά τερατάκια τα οποία στέγαζε αυτή η έπαυλη, και να παίξουν κάποια μουσικά όργανα που δεν είχαν καν αγγίξει στο παρελθόν.

Στις 25 Δεκεμβρίου του 2008, οι Dead Man’s Bones έβγαλαν το πρώτο τους music video και free download για το τραγούδι “In The Room Where You Sleep” (το οποίο αν δεν έχεις ακούσει, χάνεις τόσα πολλά από αυτή τη ζωή τα τελευταία 8 χρόνια) και στις 4 Απριλίου του 2009 έβγαλαν και το δεύτερο για το “Name In Stone”. Αυτή ήταν και η χρονιά που οι Dead Man’s Bones δημιούργησαν και το ομότιτλο άλμπουμ τους με τη βοήθεια της χορωδίας παιδιών του Silverlake Conservatory of Music και την δισκογραφική ANTI- records.

a050b6099837d8eb3e720a908458d76a

Ένα χρόνο μετά  o Zach Shields και ο Ryan Gosling έγραψαν και έβγαλαν στην αγορά το “Dead Hearts” και το εξαιρετικό “Pa Pa Power”, κάνοντας και τους πιο άπιστους όλων να αγαπήσουν την indie gothic folk rock σκηνή. Ενώ έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα το 2013 με το OST της γαλλικής ταινίας Age of Panic, με το “Lose Your Soul”.