Κάθε γυναίκα που δουλεύει σε γραφείο, έχει πάνω σε αυτό κορνίζες με φωτογραφίες της οικογένειάς της και της ζωής της γενικότερα. Τους γονείς της να χαμογελούν και εκείνη με το αγόρι της σε κάποιες καλοκαιρινές διακοπές. Κλασσικές επιλογές. Αντίστοιχα το γραφείο λειτουργεί και ως ένας αποθηκευτικός χώρος ανάγκης για τις στιγμές που προκύπτει ένα ξαφνικό meeting κι εσύ δεν πρόλαβες το πρωί να μακιγιαριστείς όπως θα ήθελες. Σε ένα γραφείο πρέπει να υπάρχουν κι άλλα πράγματα που να βοηθούν σε ένα extra boost. Γυναίκες που έχουν αγγίζει την επιτυχία, μιλούν για όλα εκείνα που έχουν οι ίδιες στα δικά τους γραφεία που τις βοηθούν να εμπνέονται με νέες ιδέες κάθε φορά και να μην στρεσάρονται τόσο πολύ.

Notepad και στυλό

Το Α και το Ω στη δουλειά είναι να έχεις σημειωματάριο. Έχεις οργάνωση και το πιο σημαντικό, δεν ξεχνάς τα projects που έχεις αναλάβει, ούτε τα events που έχεις να πας. Σκέψου επίσης πόσες φορές έχουν σκάσει στο μυαλό σου ιδέες, που αν δεν τις γράψεις στα επόμενα 5 λεπτά τις έχεις ξεχάσει. Και κάποιες ιδέες είναι πολύ καλές για να ξεχαστούν.

notepad

Γυαλιά μυωπίας για τον υπολογιστή

Είναι τα μάτια σου μπροστά από έναν υπολογιστή 9 και 10 ώρες την ημέρα; Αν έχεις παρατηρήσει να έχεις συχνούς πονοκεφάλους και κόπωση, τότε πιθανόν να είναι αυτό η αιτία. Τα ειδικό φίλτρο στα γυαλιά μυωπίας για τους υπολογιστές μπορούν πραγματικά να σε σώσουν, plus δεν θα κουράζεσαι τόσο εύκολα στην δουλειά. Άρα μεγαλύτερη παραγωγικότητα.

gyalia

Λάδια για το στρες

Η δουλειά μπορεί να σου προκαλέσει πάρα πολύ άγχος ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μπορείς να κρύψεις όμως έναν άσσο στο μανίκι σου κάθε φορά που νομίζεις ότι όλα πάνε απ’το κακό στο χειρότερο. Πόνταρε λοιπόν σε λάδια σώματος που χάρη στο άρωμα τους βοηθούν την κατάσταση. Άσε που θα μυρίζεις και ωραία.

Λάδι καρύδας

Θαυματουργό σε πολλούς τομείς. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα χείλη σου ως lip balm, στο σώμα σου για ενυδάτωση, στο καφέ στου για επιπλέον boost, στην σαλάτα σου αλλά και στο να αφαιρέσεις την μάσκαρα από τις βλεφαρίδες. Νιώθεις μια φρεσκάδα παραπάνω που σε βοηθάει τις δύσκολες ώρες. Ρίξε στην τσάντα σου ένα μπουκαλάκι.

Πίνακας φωτογραφιών

Πολλές γυναίκες πετυχαίνουν τους στόχους τους, αντλώντας φωτογραφίες από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Και δεν μιλάμε για δύο κορνίζες πάνω στο γραφείο, αλλά έναν πίνακα γεμάτο από αναμνήσεις και στιγμές.

photos