Δηλώνει πως έχει μεγαλώσει σε sets ταινιών. Η Emma, η οποία είναι ανηψιά της Julia Roberts, ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της υποκριτικής στην ηλικία των εννέα ετών.

Γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1991. Ο πρώτος της ρόλος ήταν αυτός στην ταινία “Blow”, στο πλευρό του Johnny Depp και της Penelope Cruz. Σήμερα λέει πως τότε ήταν πολύ μικρή για να καταλάβει τη σπουδαιότητα του να δουλεύεις δίπλα σε τέτοιους ηθοποιούς.

Το 2011 η Emma ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα Αγγλική Λογοτεχνίας στο κολέγιο Sarah Lawrence στη Νέα Υόρκη. Τα παράτησε μετά από ένα εξάμηνο, για να επικεντρωθεί στην υποκριτική.

Η πρώτη της απογοήτευση στο χώρο, ήρθε όταν δεν κατάφερε να πάρει το ρόλο της Wendy στην ταινία “Peter Pan”.

Της είχε προταθεί ο ρόλος της Harley Quinn στην ταινία “Suicide Squad”, τον οποίο όμως απέρριψε ώστε να πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Scream Queens”.

Περνάει καθημερινά, πολλές ώρες στο τηλέφωνο με τη μητέρα της. Η μητέρα της, όπως η ίδια λέει, δεν την έχει κρίνει ποτέ.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Roberts (@emmaroberts) στις

Αγαπάει πολύ τη μόδα. Είδωλά της, ήταν πάντα οι αδερφές Olsen. Με το μισθό της πρώτης της μεγάλης δουλειάς, η Emma αγόρασε μία τσάντα Balenciaga.

Ισχυρίζεται πως μαγειρεύει πάρα πολύ καλά και λέει πως κάποια στιγμή, θα ήθελε να εκδώσει ένα βιβλίο μαγειρικής. Σπεσιαλιτέ της είναι η ροδακινόπιτα.

Υποστηρίζει πως έχει κλάψει περισσότερο για φιλίες που διαλύθηκαν, παρά για χωρισμούς. Θέλει, και έχει, φίλους που την κάνουν καλύτερο άνθρωπο.

Θέλει να είναι υγιής αλλά δεν της αρέσει να πιέζεται. Ο ύπνος, είναι για εκείνη πιο σημαντικός από την άσκηση.

Το Σεπτέμβριο του 2019, δήλωσε πως αποφεύγει τα social media καθώς τα θεωρεί τοξικά. Η ίδια έχει ιδρύσει ένα site με προτάσεις βιβλίων, το Belletrist.

Από το Μάρτιο του 2019, η Emma Roberts είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Garrett Hedlund. Πριν λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.