Με μια πρώτη ματιά λες δεν είναι δυνατό τόση ομορφιά μαζεμένη σε έναν άνθρωπο. Κι όμως, μόλις μιλήσεις μαζί της η άποψη σου γι’αυτήν γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή. Με σπουδές θεατρικού μιούζικαλ στο βιογραφικό της, αγάπη για το μόντελινγκ, τον χορό, τη μουσική και με ομορφιά που σε καθηλώνει, η Έλενα Πιερίδου ξεχωρίζει και μας μιλά για το νέο της ξεκίνημα στη σειρά  «Όρκος Σιωπής», αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

10704766_10204510044568800_602519184_n

 

Τι είναι αυτό που σε έκανε να ακολουθήσεις σπουδές θεατρικού μιούζικαλ;

Η μεγάλη μου αγάπη για τις τέχνες του θεάτρου.

Γιατί συγκεκριμένα επέλεξες το θεατρικό μιούζικαλ και όχι γενικότερα την υποκριτική;

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, χόρευα. Μεγαλώνοντας είχα την επιθυμία να ασχοληθώ με τη μουσική και το θέατρο επίσης. Έτσι ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής. Ήθελα να ακολουθήσω έναν κλάδο σπουδών που να συνδυάζει όλα όσα αγαπώ, για αυτό και το επέλεξα.

Το μόντελινγκ πως ήρθε στη ζωή σου;

Το μόντελινγκ ήταν κάτι που πάντα με έλκυε όπως και ο κόσμος της μόδας. Παρακολουθούσα τη δουλειά ενός φωτογράφου αγαπημένου για καιρό. Ο ίδιος μου έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μια δοκιμαστική φωτογράφηση. Μετά από εκείνη, ακολούθησαν και άλλες πολλές. Στην πορεία κατάλαβα πόσο πολύ μου άρεσε και έτσι συνεχίζω να ασχολούμαι.

Τι σου έχει μάθει το μόντελινγκ μέχρι τώρα;

Μου έμαθε να προσαρμόζομαι στις ανάγκες και απαιτήσεις της κάθε δουλειάς και να υποστηρίζω με αυτοπεποίθηση ότι μου ζητείται να κάνω.

 cover

Πιστεύεις αυτό που λένε πως η εξωτερική ομορφιά μπορεί να «ανοίξει πόρτες»;

Μπορεί μέχρι ένα σημείο. Απο κει και πέρα όμως αυτό που μετράει είναι το ταλέντο και η δουλειά του κάθε καλλιτέχνη.

Πρωταγωνιστικός ρόλος πλέον στη σειρά «Όρκος Σιωπής», θα προβάλλεται στο Σίγμα Κύπρου και Star Ελλάδος, πως νιώθεις γι’αυτό; Ο ρόλος σου στη σειρά;

Νιώθω πολύ χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δόθηκε αλλά και τυχερή ταυτόχρονα αφού θα βρίσκομαι ανάμεσα σε καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου που θαυμάζω. Ο ρόλος που θα κάνω είναι αυτός της Χριστίνας, μιας νεαρής ιππέυτριας αλόγων.

Φαντάζομαι πως τώρα που έχουν αυξηθεί οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις έχει μειωθεί και ο ελεύθερος σου χρόνος. Τι είναι αυτό που σου λείπει μέσα στη μέρα;

Αυτό που μου λείπει ιδιαίτερα είναι η καθημερινή επαφή με αγαπημένα μου πρόσωπα.

10695245_10204510006687853_2119540006_n

Τι συμβουλή θα έδινες στους νέους που είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον τους;

Η συμβουλή που θα έδινα στους νέους σήμερα είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους και να ακολουθούν αυτό που τους λέει η καρδιά τους. Να μην τα βάζουν κάτω με την πρώτη δυσκολία αλλά να προχωρούν πάντα μπροστά με πείσμα, υπομονή και αισιοδοξία.

Μελλοντικά Σχέδια;

Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή στη ζωή μου να παίξω σε ταινία του εξωτερικού.

Φωτογραφίες: Louis Loizides Mitsu

http://louisloizidesmitsu.com/