‘Εχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία το απαιτητικό casting της επιλογής των επικρατέστερων ρούχων που θα φιλοξενούνται στην γκαρνταρόμπα μας, είμαστε πλέον σε θέση να περάσουμε στην επόμενη φάση της διαδικασίας. Αρχικά αρκεί ένα ρόφημα της επιλογής σας και λίγα λεπτά ξεκούρασης, προκειμένου να αντιληφθείτε πως η ντουλάπα σας πλέον αναπνέει και φαινομενικά τουλάχιστον δείχνει μεγαλύτερη. Στο σημείο αυτό, περνάμε σε μια περισσότερο δημιουργική και διασκεδαστική φάση, όπου καλούμαστε να διαμορφώσουμε τη ντουλάπας μας, με βάση τις ΤΩΡΙΝΕΣ μας καθημερινές και όχι μόνο ανάγκες.

ffee2447b152494b43d9816faaea83c8_XL.jpg.thumb_prod_infoprod_info_800x465_424a9b681766de5cd0aa9905af5976fa

Ανάλογα με τον τρόπο που μας εξυπηρετεί περισσότερο, επιλέγουμε είτε να τοποθετήσουμε τα ρούχα μας ανά προϊόν (μπλούζες μαζί, παντελόνι μαζί κτλ) είτε συνδυαστικά σε μορφή γκαρνταρόμπας. Η οργάνωση ανά προιόν, ευνοεί τη διαδικασία γρηγορότερης ανεύρεσης του κατάλληλου ρούχου. Σε οποιοδήποτε π.χ ξαφνικό ή έκτακτο καιρικό ενδεχόμενο, η κίνηση αναζήτησης κάποιου ζεστού πλεκτού, των δερμάτινων γαντιών ή του μάλλινου σακακιού μας, πραγματοποιείται μηχανικά και σχεδόν ασυναίσθητα, καθώς η μόνη μας ” ανησυχία ” είναι στην επιλογή του περισσσότερο ζεστού και όχι στην αναζήτηση ενός από τα μυριάδες που έχουμε ήδη αγοράσει αλλά δεν μπορούμε να έγκαιρα να βρούμε. Έτσι ο χρόνος αντίδρασης μας είναι καθαρά στοχευμένος στην ανάγκη μας, όπου η απάντηση του συνήθως βρίσκεται όχι διάσπαρτη αλλά σε ένα συγκεκριμένο ράφι.

Φυσικά οι περιστάσεις και οι ανάγκες πέρα από τη διαφοροποίηση τους, ποικίλλουν και ως προς την αντιμετώπιση τους από εμάς. Η οργάνωση των ρούχων ανά γκαρνταρόμπα, ευνοεί αλλά κυρίως δίνει λύσεις σε όλους εκείνους που προτιμούν να ΠΡΟεπιλέγουν τις ενδυματολογικές τους εμφανίσεις έγκαιρα. Ανεξάρτητα λοιπόν από την ημέρα ή την περίσταση, όλα τα ρούχα που φιλοξενούνται στην ντουλάπα, έχουν συνδυαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (χωρίς την πίεση χρόνου), επιτρέποντας έτσι στον ιδιοκτήτη να απασχολεί τη σκέψη του για οτιδήποτε άλλο εκτός από την εμφάνιση του. Η αφιέρωση του χρόνου, είναι ούτως η άλλως δεδομένο ότι θα επενδυθεί στην επιμέλεια των ρούχων τους. Γιατί λοιπόν αντί να τα κατηγοριοποιήσουν, να μην τα συνδυάσουν κιόλας με τη βοήθεια των φίλων τους ή κάποιου ειδικού νωρίτερα, προς αποφυγή άνχους; Η τοποθέτηση λοιπόν πραγματοποιείται με βάση τη χρήση, το υλικό και φυσικά τα χρώματα. Πιο συγκεκριμένα όλα τα αξεσουάρ βρίσκονται τοποθετημένα ακριβώς κάτω από την πρόταση (παπούτσια) ή πάνω στη ίδια κρεμάστρα με το ρούχο (κολιέ, βραχιόλια, καπέλα ), όπως κανονικά θα γινόταν σε μια πασαρέλα.

Το βέβαιο πλέον είναι πως αφού έχουμε αποσύρει οτιδήποτε περιττό από το χώρο της ντουλάπας μας, είναι ζήτημα χρόνου να καταλήξουμε στο πιο από τα παραπάνω είναι καταλληλότερο για εμάς. Οι ανάγκες μας, παρουσιάζουν την τάση να διαφοροποιούνται καθημερινά περισσότερο ή λιγότερο ορατά , γεγονός που μας επιβεβαιώνει την καθημερινή εξέλιξη μας. Αν λοιπόν εμείς καθημερινά σμιλεύουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, η μόδα και κατά συνέπεια η γκαρνταρόμπα μας μπορεί να παραμείνει ίδια;