Μπορεί η εφημερίδα να μην μπαίνει τόσο συχνά στα σπίτια πια μιας και το διαδίκτυο έχει κερδίσει στην ενημέρωση κατά κράτος, ωστόσο έστω και σπάνια τυχαίνει να βρεθεί μία στα χέρια σου. Θα την μυρίσεις, θα την ξεφυλλίσεις και θα την παρατήσεις σε κάποιο χώρο του σπιτιού μέχρι να την δεις ξανά και να την πετάξεις.

Ωστόσο πριν το κάνεις αυτό, πρέπει να διαβάσεις τους ακόλουθους τρόπους για να την αξιοποιήσεις καλύτερα. Ίσως να μην τους είχες σκεφτεί ως τώρα, αξίζει όμως να δώσεις και μία άλλη χρήση στα φύλλα της.

Τύλιξε ένα κουτί: Σκέψου μόνο πόσες φορές ήθελες να περιτυλίξεις ένα κουτί για δώρο και δεν είχες το σωστό χαρτί για την περίσταση. Να σου πω λοιπόν ότι η εφημερίδα είναι πάντα μια καλή και στιλάτη επιλογή για αυτό το σκοπό, και με την σωστή επιλογή φύλλου και εικόνων το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Κάποιες φορές άλλωστε, το απλό είναι και το πιο όμορφο.

newspaper

Χρησιμοποίησε την στην κουζίνα: Είναι μία καλή βάση για να τοποθετήσεις θαλασσινά ή λαχανικά μέχρι να τα καθαρίσεις. Άσε που όσο θα περιμένεις να μαγειρευτούν θα διαβάσεις και καμία σειρά.

newspaper2

Γίνεται και ένα ωραίο τραπεζομάντιλο: Μπορεί να σου ακούγεται παράλογο, αλλά δοκίμασε στο επόμενο τραπέζι με τις φίλες σου να στρώσεις μια εφημερίδα για να τοποθετήσεις ένα μπουκάλι κρασί και τα συνοδευτικά του. Φτιάχνει ένα υπέροχο σκηνικό.

news

Τύλιξε ένα βαζάκι: Μία σπιτική μαρμελάδα για παράδειγμα είναι κρίμα να μην την “ντύσεις” αφού μπορείς. Δημιουργείς ένα δώρο με ωραίο περιτύλιγμα και κάπως έτσι δείχνεις το ευχαριστώ σου στην γειτόνισα που σου πότιζε τα λουλούδια το καλοκαίρι όσο έλειπες.

dwro