Εφαρμογες με τις οποιες θα παψεις να εισαι solo traveler

Κάθε φορά που κάνεις scroll στο Instagram σταματάς στις ταξιδιωτικές φωτογραφίες των άλλων, σε ονειρικές παραλίες και μακρινές πόλεις. Είναι η στιγμή να οργανώσεις το επόμενο σου ταξίδι αλλά δεν έχεις σχέση και κανένας από τους φίλους σου δεν είναι διαθέσιμος; Η μια επιλογή είναι να οργανώσεις ένα ταξίδι μόνος σου, αλλά δεν είναι πολλοί που το αποφασίζουν. Ξέρεις ότι υπάρχουν πολλές εφαρμογές μέσω των οποίων συναντιούνται και γνωρίζονται άτομα που ταξιδεύουν μόνα τους; Αυτά είναι τα αγαπημένα μας (και με πόσο δημιουργικούς τίτλους!):

MissTravel

Ο στόχος του MissTravel είναι να εξασφαλίσει ότι δεν θα ταξιδέψεις ξανά μόνος σου. Μία έξυπνα σχεδιασμένη εφαρμογή που σε ταιριάζει με solo travelers με τους οποίους έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και θέλετε να δείτε τα ίδια μέρη. Η εγγραφή είναι δωρεάν και οι γυναίκες μπορούν να στέλνουν μηνύματα στους άντρες χωρίς κόστος. Οι άντρες όμως πρέπει να αναβαθμίσουν την εφαρμογή σε premium για να μπορέσουν να ξεκινήσουν μια συζήτηση.

Tripr

Το Tripr δεν είναι απλά μια εφαρμογή γνωριμιών, αλλά ένας τρόπος να κάνεις μοναδικές γνωριμίες με ταξιδιώτες. Απλά «ανεβάστε» στην εφαρμογή το πρόγραμμα του ταξιδιού σας και βρείτε φίλους που θα βρίσκονται την ίδια περίοδο στο ίδιο event στο ίδιο μέρος. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε επίσης να γνωρίσετε ντόπιους και άλλους ταξιδιώτες που θα κάνουν το ταξίδι σας καλύτερο!

TourBar

Το TourBar είναι η τέλεια εφαρμογή για την περίοδο σκέφτεστε ότι έχετε ανάγκη να πάτε ένα ταξίδι. Όλοι οι χρήστες έχουν επιβεβαιώσει τα στοιχεία τους, γι αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για «περίεργους» τύπους και να νιώθετε ανασφάλεια. Ιδανική εφαρμογή για διεθνή ταξίδια, σε φέρνει κοντά με ταξιδιώτες και ντόπιους στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.

MileHi Messenger

Ενώ οι περισσότερες ταξιδιωτικές εφαρμογές εστιάζουν στο να σου βρουν παρέα στο ταξίδι, το MileHi εστιάζει στην πτήση σου. Απλά βάζεις τον αριθμό της πτήσης σου και η εφαρμογή σου επιτρέπει να έρθεις σε επαφή με τα άτομα που είναι στην ίδια πτήση και ίσως να μοιραστείτε ταξί για την πόλη ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτείτε που έχει σχέση με τον προορισμό σας

AirDates

Πάντα ονειρευόμαστε να κάτσουμε δίπλα στον κούκλο ή την κούκλα στο αεροπλάνο, να ξεκινήσουμε να συζητάμε και να είναι όλα σαν από σενάριο ταινίας. Να είναι το άλλο μας μισό! Ίσως το AirDates μπορεί να μας βοηθήσει, είναι η μοναδική dating εφαρμογή εν ώρα πτήσης, και λειτουργεί χωρίς ιντερνετ! Απλά κατεβάζετε την εφαρμογή, ανοίγετε το wifi και το Bluetooth και βάζετε τη συσκευή σας σε λειτουργία πτήσης. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να «σκανάρετε» τους συνταξιδιώτες σας και να κάνετε τσατ με οποιονδήποτε είναι onboard

Wingman

Με την εφαρμογή Wingman , μπορείς με το που θα φτάσεις στο αεροδρόμιο να έρθεις σε επαφή με όλους όσους βρίσκονται εκεί, να επιλέξεις αυτούς που θα είναι στο αεροπλάνο σου είτε που έχουν τον ίδιο προορισμό με εσένα, οι επιλογές που έχεις είναι πάρα πολλές!

Τώρα μπορείς να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου και να ξεκινήσεις την περιπέτεια!