“Πιστεύω πως οι άνθρωποι θα έπρεπε να φοράνε ό,τι πραγματικά θέλουν,” είπε η Dua Lipa, που όταν ήταν 6 χρονών της έκαναν παρατήρηση οι δάσκαλοι γιατί φορούσε ένα Barbie crop top και jeans. “Είχα πάρει έμπνευση από τα ρούχα των Destiny’s Child στο ‘Survivor.’ Ήταν τέλειο.”

Κάπως έτσι ξεκίνησε να μιλάει στο Teen Vogue η 21χρονη τραγουδίστρια με αφορμή το νέο της άλμπουμ. Λατρεύει την R&B και την hip-hop, αφού δηλώνει πως δεν πέθαναν όταν τελείωσε το λύκειο. “Μπορώ να χαρακτηρίσω την μουσική μου ως dark pop— μου αρέσει η ειλικρίνεια και η ωμότητα που έχει η hip-hop και σίγουρα έχω βάλει στοιχεία της στις δημιουργίες μου.” Οι πρώτες συναυλίες που έχει πάει ποτέ ήταν των Method Man, Redman, και 50 Cent.

Όμως είναι θέμα χρόνου να βγάλει το πρώτο της studio album γιατί θα το έχουμε σε λιγότερο από 10 μέρες (2/06). Το να κάνει ένα tour σημαίνει ότι θα εξερευνίσει διάφορες πόλεις, πράγμα που θα την επηρεάσει πολ΄τ και στην μουσική της. “Αντλώ έμπνευση από παντού. Μόνο σε μια βόλτα στη Νέα Υόρκη, έχω ήδη πάρει όλα όσα χρειάζομαι.”

Μπορείς να διαβάσεις όλη την συνέντευξη που έδωσε, εδώ.