Ρωτήσαμε δέκα αγόρια «σε ποιες περιπτώσεις λένε οι άντρες ψέμματα;». Πριν βιαστείτε να απαντήσετε πρώτες “πάντα”, διαβάστε παρακάτω.

Στέφανος Γανάτος

stefanos

“Αυτό το φόρεμα σου ταιριάζει τέλεια! Αυτά είναι τα καλά ψέμματα, εκεί που θέλει δηλαδή ο άντρας να “ομορφύνει” την κατάσταση, επειδή νοιάζεται για τη σύντροφό του. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να παραείναι καλά και να είναι αυτά που θέλει η κοπέλα να ακούσει, κάτι που στην ουσία καταντάει ψέμα.”

Θάνος Βιζούρης

thanos

“Στην περίπτωση που θέλουν να ξεφύγουν από μια άβολη κατάσταση.”

Βαγγέλης Κορνήλιος

vagg

“Δεν σήκωσα το τηλέφωνο γιατί έτρωγα. Γιατί μερικές φορές βαριόμαστε.”

Σπύρος Γεργίνης

spiros

“Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη απάντηση που μου ήρθε στο μυαλό ήταν «πάντα». Όμως δεν είναι εντελώς δίκαιο και αληθές αυτό για το αντρικό φύλλο. Οι άντρες είναι ένα είδος με μηδενική ανοχή στην γκρίνια και στα νεύρα των γυναικών. Κάθε ειλικρινής απάντηση που θα σε κάνει να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου, αλλά μπορεί να επιφέρει γκρίνια, αντικαθίσταται από μια άλλη, η οποία θα βολεύει και τις δύο πλευρές. Τα «λευκά» ψέματα είναι η πιπίλα των αντρών και όταν μας ανακαλύπτουν υπάρχει η κλασική απάντηση «εντάξει δεν έγινε και τίποτα ένα τόσο δα ψεματάκι, δεν σε απάτησα κιόλας». Οι άντρες λένε ψέματα αλλά με καλό σκοπό, όχι για να εξαπατήσουν τις γυναίκες, αλλά για να γλιτώσουν μια ώρα κρεβατομουρμούρας. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες.”

Νίκος Παρχαρίδης

Νίκος Παρχαρίδης

“Εγώ θα έλεγα ψέματα μόνο για να μην πονέσω κάποιον που εκτιμώ ή αγαπώ με την αλήθεια μου.”

Κωνσταντίνος Μπαντίνογλου

Κωνσταντίνος Μπαντίνογλου

“Προσωπικά δεν λέω ψέμματα, έτσι με μεγάλωσαν, να είμαι ειλικρινής και να αναλαμβάνω την ευθύνη των πράξεων μου. Τώρα αν για κάποιο λόγο χρειαστεί να πω ψέμματα, αυτός θα είναι για να μην πληγώσω κάποιον.”

Κώστας Πρόκος

πρόκος

“Όταν με στριμώχνουν και αναγκάζομαι να ενισχύσω το επιχείρημά μου.”

Αλέξανδρος Καλλιόρας

ale

“Υπάρχουν πολλές πιθανές περιπτώσεις. Παράδειγμα θα μπορούσε να πει ψέμματα για να εντυπωσιάσει ή για να μην απογοητεύσει τις προσδοκίες που έχουν απ’ αυτόν.”

Αντώνης Σιχνής

sixnis

“Οι άντρες λέμε ψέμματα καμιά φορά για να αποφύγουμε τσακωμούς με τις γυναίκες καθώς οι αντιδράσεις σας καμιά φορά ξεπερνάνε τα όρια της παράνοιας. Επίσης ένας άντρας μπορεί να πει ψέματα όταν αισθάνεται μειονεκτικά σε μια κατάσταση (όταν βρίσκεται με ξένη παρέα ή σε ένα ραντεβού με μία γυναίκα ) και απλά θα πει ένα μικρό ψέμα που ίσα ίσα θα τον κάνει να αισθανθεί καλύτερα εκείνη τη στιγμή, κυρίως για ψυχολογικό boost.”

Γιώργος Γκαβέσης

gkavesis

“Ας πούμε κάποιοι λένε ψέμματα για να φανούν ανώτεροι στα μάτια μιας γυναίκας, αν και εγώ δεν το κάνω. Άλλος λόγος είναι για να κάνουν μια γυναίκα να νιώσει καλύτερα.”