Η γαλήνη και η ζεστασιά είναι δύο συναισθήματα που έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε όταν βρισκόμαστε στο σπίτι μας, το μοναδικό μας καταφύγιο.

Η διακόσμηση και οι πινελιές που δίνουμε στον χώρο μας, επηρεάζουν το υποσυνείδητο μας και μπορούν να βελτιώσουν στο έπακρο την ποιότητα της ζωής μας. Όπως άλλωστε έχει αποδειχθεί, ένα ευχάριστο και αρμονικό περιβάλλον μπορεί να ασκήσει κυρίαρχο ρόλο τόσο στην παραγωγικότητα, όσο και στη διάθεσή μας. Η εσωτερική γαλήνη καλλιεργείται στον προσωπικό μας χώρο. Στον χώρο που περνάμε τις περισσότερες ώρες της καθημερινότητας μας. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οφείλουμε να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον χώρο μας, όπως ακριβώς αγαπάμε και τον εαυτό μας.

Το PRAGMATIC,  ένας χώρος αφιερωμένος στη διακόσμηση και το creative lifestyle, μας παρέχει ξεχωριστές προτάσεις για κάθε σημείο του σπιτιού μας και της καθημερινότητάς μας.  Η συλλογή του, με τα ξεχωριστά είδη διακόσμησης και τα χρηστικά αντικείμενα, αποτελεί πηγή έμπνευσης προσφέροντας πληθώρα δημιουργικών ιδεών για την ιδανική διαμόρφωση του χώρου μας.

Σε έναν χώρο που παραπέμπει περισσότερο σε ένα cozy σπίτι, οι δημιουργοί του PRAGMATIC μας προσκαλούν να απολαύσουμε μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, επιλέγοντας είδη με την υπογραφή σχεδιαστών και εταιρειών που αγαπούν τα homewares και το lifestyle. Τόσο στο φυσικό, όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του PRAGMATIC, η πλούσια συλλογή που περιλαμβάνει έπιπλα, poster, βάζα, υφάσματα, χαλιά, φωτιστικά, μαξιλαράκια και κάθε είδους αντικείμενο διακόσμησης και lifestyle, μπορεί να αναδείξει υπέροχα κάθε γωνία του χώρου μας.

Φιλοξενεί μερικά από τα πιο γνωστά brands διακόσμησης όπως Lorena Canals, HKliving, MadamStoltz, House Doctor, Doiy Design, Octaevo, VanillaFly, Monbento, Papercollective, Mado και πολλά άλλα, ενώ η λίστα συνεχώς μεγαλώνει. Ακόμη, οι custom προτάσεις που παρέχει η ομάδα του PRAGMATIC, ειδικά διαμορφωμένες βάσει των δικών μας προτιμήσεων, μπορούν να απογειώσουν τον αγαπημένο μας χώρο.

Ανακαλύψτε περισσότερα: Pragmatic.gr