Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Dark Tales of Zoe» άνοιξε τις «πόρτες» του στις 23 Νοεμβρίου 2017, και παρουσιάζει μια σειρά από τις ιδιαίτερες δημιουργίες της καλλιτέχνιδας, η οποία μοιράζεται μαζί μας το πάθος της για τη ζωγραφική.

Η Ζωή, γεννημένη και μεγαλωμένη στα Ιωάννινα, είχε από την παιδική της ηλικία μεγάλη αγάπη για τη ζωγραφική. Εμπνευσμένη από σκηνές της καθημερινής ζωής, σε συνδυασμό με τη φαντασία, ανέπτυξε τις προσωπικές της τεχνικές που συνθέτουν την χαρακτηριστική αισθητική των έργων της. Συγκεντρώνοντας έργα από την εφηβική της ηλικία έως σήμερα και παρά την επιλογή της να μην σπουδάσει κάτι σχετικό με την τέχνη, στα 21 της χρόνια αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο της ηλεκτρονικό κατάστημα με υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις από τα πρωτότυπα έργα της, μέσω της πλατφόρμας του «Etsy».

https://www.instagram.com/p/BcPsJzLBa-h/?hl=el&taken-by=darktalesofzoe https://www.instagram.com/p/BcPSrx6BvfH/?hl=el&taken-by=darktalesofzoe

Στο Dark Tales of Zoe, θα βρεις μοντέρνα illustrations, φτιαγμένα από μολύβι και μελάνι, που παρουσιάζουν γυναικείες φιγούρες με αισθησιασμό και χορευτική κίνηση, που δίνουν μια θηλυκή νότα στην έντονη ατμόσφαιρα του έργου. Παρουσιάζει με έναν ευφάνταστο τρόπο την ομορφιά και τη χάρη του γυναικείου σώματος, το οποίο κυριαρχεί στην πλειοψηφία των έργων. Άλλοτε το μάτι σου θα πέσει πάνω σε έργα με gothic και σκοτεινά στοιχεία, και άλλοτε σε πιο κοινές και καθημερινές εικόνες, συνδυασμένες όμως με κάποιο στοιχείο που πηγαίνει κόντρα στη λογική ή δίνει ένα alternative στυλ στο έργο. Παράλληλα, θα βρεις και κάποια ψηφιακά κολάζ, συνδυασμένα με στίχους τραγουδιών ή με φράσεις παρμένες από βιβλία και ποιήματα, τα οποία αποτελούν μια άλλου είδους σύνθεση την οποία, μάλιστα, έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις επιτόπου στον προσωπικό σου υπολογιστή (Instant Download).

https://www.instagram.com/p/BclKhpFhXGD/?hl=el&taken-by=darktalesofzoe

Τα προϊόντα του καταστήματος αποτελούν ιδανικό δώρο για κάποιον φίλο ή συγγενή, καθώς και μια ξεχωριστή προσθήκη στη διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου. Διαλέγοντας τα αγαπημένα σου σχέδια, μπορείς να τα αποκτήσεις σε μορφή εκτύπωσης υψηλής ποιότητας (Art Print) και στο μέγεθος που θα επιλέξεις, αλλά και σε μορφή ευχετήριας κάρτας.

Etsy shop: www.etsy.com/shop/DarkTalesOfZoe | Facebook: darktalesofzoe | Instagram: darktalesofzoe/?hl=el