Το Cutie Cute Jewelry ιδρύθηκε το 2021, όμως η ιστορία του ξεκινάει από πολύ παλαιότερα. “Πάντα η οικογένεια μου μου έλεγε να χρησιμοποιήσω τα διαφορετικά ταλέντα που έχω και ταυτόχρονα να προσφέρω όσο μπορώ στους άλλους γύρω μου, περνώντας όμορφα.

Αυτό βρίσκεται πάντα στο μυαλό μου σε όλη την πορεία μου. Έτσι η αγάπη μου για τα κοσμήματα, η θέλησή μου να προσφέρω στις γυναίκες -κάτι περισσότερο από ένα κόσμημα- ένα συναίσθημα και η αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια του συζύγου μου με οδήγησαν στο Cutie Cute.” μας έχει πει στο παρελθόν η Έλενα Κυριακάκη, ο άνθρωπος πίσω από το brand.

Είναι πολύ σημαντικό να λάβεις υπόψη σου ότι όλα τα κοσμήματα του Cutie Cute δεν περιέχουν νικέλιο, κάδμιο και μόλυβδο. Είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό REACH.

Παρακάτω θα βρεις 5 επιλογές που κάναμε από τη συλλογή του Cutie Cute Jewelry για τις φετινές γιορτές. Μπορείς να πάρεις έμπνευση για δώρα ή να επιλέξεις να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου.

Σκουλαρίκια Double Circles

Τα σκουλαρίκια που θα πάρεις δώρο στη μαμά σου είναι τα σκουλαρίκια που θα δανείζεσαι πολύ συχνά για να φοράς κι εσύ. Η πέρλα στο κέντρο τους τα κάνει κλασικά και παράλληλα σουπερ μοντέρνα. Θα τα βρεις εδώ.

Σκουλαρίκια Climber Glow Angel Wing

Αυτά τα κίτρινα επιχρυσωμένα σκουλαρίκια σε σχήμα αγγέλου είναι ιδανικά για κοντά μαλλιά και ponytails. Όσο minimal κι όσο λαμπερά χρειάζεται για ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα ή για δώρο στην κολλητή σου που αγαπάει οτιδήποτε σε σχήμα φτερών. Θα το βρεις εδώ.

Κολιέ και Σκουλαρίκια Minimal Butterfly

Ένα από τα πιο όμορφα σετ σε σχήμα πεταλούδας που θα αναδείξουν υπέροχα όποιο outfit επιλέξεις από το πρωί ως το βράδυ. Θα το βρεις εδώ.

Δαχτυλίδια από τη συλλογή του Cutie Cute Jewelry για να κάνεις τους δικούς συνδυασμούς

Αγαπάμε το σεβαλιέ στο μικρό δάχτυλο, αγαπάμε τις χρωματιστές πέτρες και το δαχτυλίδι ριβιέρα με τις λευκές πέτρες. Δες περισσότερες ιδέες εδώ.

Σκουλαρίκια Line

Αν έπρεπε να φορέσουμε ένα μόνο κόσμημα στις γιορτές θα ήταν αυτά τα σκουλαρίκια. Θα τα βρεις εδώ.

Περισσότερα: Cutie Cute Jewelry |facebook.com/cutiecutejewelry | instagram.com/cutiecutejewelry