Και αν δεν κατάλαβες ακόμα ποια είναι η Zoey Deutch, άφησέ μας να στην γνωρίσουμε εμείς. Eνδέχεται να την έχεις δει στο πλευρό του James Franco στο “Why Him?” ή στην πρόσφατη ταινία “Before I Fall” όπου είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Σίγουρα έχεις δει κάποια ταινία στην οποία έπαιζε η Zoey όμως δεν την είχες παρατηρήσει τόσο πολύ. Γιατί αν βάλουμε κάτω τις ταινίες που την έχουμε δει, δεν είναι και λίγες και σίγουρα δεν είναι και άγνωστες. Συγκεντρώσαμε όλα αυτά που θα ήθελες να μάθεις για αυτήν και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Ηθοποιία στο DNA της

Crush Monday: Zoey Deutch

H Zoey Deutch δεν είναι τυχαία στον καλλιτεχνικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της είναι ο διάσημος σκηνοθέτης Howard Deutch και η μητέρα της η ηθοποιός Lea Thompson. Με την μητέρα της δε, έχει πολύ καλές σχέσεις και όπως έχει δηλώσει και η ίδια περνούν πολλές ώρες μαζί.

Η σχέση της με τον Zac Efron

Crush Monday: Zoey Deutch

Από τις πρώτες τις συνεργασίες ήταν με τον Zac Efron με τον οποίο έχουν ακόμα κρατήσει καλές φιλικές σχέσεις. Δες το Dirty Grandpa και απόλαυσε πολύ Efron, Zoey και φυσικά Robert De Niro.

Υποψηφιότητα στα Teen Choice Award 

Crush Monday: Zoey Deutch

Το 2014, η Zoey ήταν υποψήφια για τον ρόλο της στο Vampire Academy. Και παρόλο που δεν γύρισε σπίτι με το βραβείο, αυτό δεν την πτόησε να συνεχίσει αυτό που αγαπά.

Η αγάπη της για τα ζώα

A unique perspective. #LikeMotherLikeDaughter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoey Deutch (@zoeydeutch) στις

Η Zoey είναι λάτρης των ζώων και αυτό μας κάνει να την συμπαθούμε ακόμα πιο πολύ. Όπως η ίδια έχει δηλώσει, έχει μεγαλώσει με 10 κατοικίδια ταυτόχρονα. Έναν παπαγάλο, έναν κυπρίνο, 6 σκυλιά και έναν στάβλο με άλογα. Είναι χορεύτρια Και εκτός από όλα τα άλλα, η ίδια βρίσκει χρόνο και για την αγαπημένη της ασχολία, τον χορό. Εξάλλου με αυτόν ασχολείται περισσότερο απ’ότι με την ηθοποιία. Όπως η ίδια παραδέχεται στο παραπάνω βίντεο, έχει ασχοληθεί με διάφορα είδη χορού όπως jazz, hip hop αλλά και μπαλέτο.  

🕷🕷🕷thank you @vanityfairitalia @giampaolosgura @francogobbi1 @cosettagiorgetti !!🕷🕷🕷 Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoey Deutch (@zoeydeutch) στις