Ποιος είναι ο ηθοποιός που κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για Best Supporting Actor – Motion Picture και γιατί έχει τρελάνει τους πάντες εκεί έξω;

Η απάντηση στο δεύτερο σκέλος της παραπάνω ερώτησης είναι η εξής: Γιατί τον βλέπετε συνέχεια τα τελευταία 6 χρόνια και κανείς σας δεν γύρισε να πει “καλέ, αυτός είναι ο τύπος που έπαιζε στην Άννα Καρένινα” και τελείωσε εκεί. Τώρα, το πρώτο μέρος της ερώτησης ακολουθεί παρακάτω καθώς το αγόρι αυτό είναι πολλά περισσότερα από τον τρελό που έκανε στο Nocturnal Animals. Και ο τρελός ήταν ήδη πολλά από μόνος του.

Ο Aaron Taylor-Johnson λοιπόν, γεννήθηκε το 1990 (ούτε τα 27 δεν έχει κλείσει ακόμη) στο  High Wycombe του Buckinghamshire (μη ρωτήσεις που είναι και πως, ξέρω μόνο πως είναι κάπου στην Αγγλία). Ξεκίνησε στα 6 του χρόνια με το Shanghai Knights (2003) ως ένας νεαρός Charlie Chaplin, το The Illusionist (2006), και το Angus, Thongs and Perfect Snogging (2008), μια ταινία που όλα τα κορίτσια που διανύουν τώρα την εφηβεία τους θα πρέπει να δουν. Στην πραγματικότητα  όμως, την μεγάλη αρχή την έκανε όταν υποδύθηκε τον  John Lennon στο Nowhere Boy (2009), όπου γνώρισε την γυναίκα του αλλά και τα BAFTA. Ύστερα, όλα ήρθαν λίγο μόνα τους με τον ρόλο του στο Savages (2012), την Anna Karenina (2012), το Godzilla (2014) και φυσικά το Nocturnal Animals (2016). Ο Aaron βέβαια, εκτός από την καριέρα του και τις υποψηφιότητές του στην μεγάλη οθόνη μπήκε και στην λίστα του περιοδικού GQ με τους 50 πιο καλοντυμένους Άγγλους για το 2015.

Νιώθεις λίγο περίεργα που δεν τον θυμάσαι; Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς είναι πιασμένος από το 2009 αφού είναι παντρεμένος με την Sam Taylor-Wood και έχει ήδη δύο παιδιά. Σε άλλα νέα, η γλυκούλα τον ‘καπάρωσε’ στα 19 του ενώ εκείνη ήταν 42.