Cook Like A Chef | Μακαρονια με κοκκινη σαλτσα, philadelphia και πιπεριες

paghetti with creamy tomato-lemon sauce on eatlivetravelwrite.com

Το σκέφτηκα μια μέρα που ήμουν μόνη σπίτι και δεν ήθελα πάλι να φάω μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα. Πολύ τετριμμένο, βλέπεις. Παρ' όλα αυτά είναι πάντα η πιο εύκολη και γρήγορη λύση γιατί εκείνη την ώρα πεινάς και δεν θέλεις καν να περιμένεις τα 40΄των delivery. Έτσι και εγώ, άνοιξα το ψυγείο και βρήκα τον τέλειο συνδυσαμό για να με βγάλει από την δύσκολη θέση της πείνας. Και του πολύτιμου χρόνου που περνούσε.

Υλικά Μακαρόνια linguini (αναλόγως τα άτομα και η ποσότητα) 1 πράσινη πιπεριά 2 φρέσκιες ντομάτες 1/2 pumaro 1 κ.σ. Philadelphia Αλάτι Πιπέρι

Προετοιμασία Πολτοποιείς τις ντομάτες στο mixer και ύστερα τις τοποθετείς σε ένα μικρό κατσαρολάκι σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέτεις το pumaro και το αφήνεις να βράσει. Σε μια ξεχωριστή κατσαρόλα, ρίχνεις βραστό νερό και τα μακαρόνια να αρχίσουν να βράσουν. Θέλει προσοχή να μην τα αφήσεις πάνω από 8-10 λεπτά για να μην παραβράσουν. Στην συνέχεια, μόλις γίνει η σάλτσα προσθέτεις τις πιπεριές και το philadelphia. Ανακατεύεις καλά και το αφήνεις για 3 λεπτά ακόμη. Σουρώνεις τα μακαρόνια και σερβίρεις την σάλτσα από πάνω.

Πέρασαν κιόλας 20 λεπτά. Λιγότερη ώρα από το delivery.

1 reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.