Οι Coldplay, το βρετανικό συγκρότημα με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει δυναμικά και άκρως ανανεωμένα!

Coldplay-hero Ο λόγος για το νέο studio album ονόματι “Ghost Stories“. Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει τα singles ”Midnight”, ”Magic”, ”Oceans” και “A sky full of stars”. Μέσα από τα singles γίνεται αντιληπτό πως το boyband σε αυτό το album έχει κάνει στροφή στο μουσικό του ύφος, από πιο εμπορικούς ήχους σε πιο lounge και ατμοσφαιρικούς.

Τόσο οι κριτικοί αλλά ακόμη και ο frontman της μπάντας Chris Martin αφήνουν να εννοηθεί πως αρκετά απο τα τραγούδια αυτά είναι επηρεασμένα απο την ταραχώδη περίοδο που πέρασε ο ίδιος με την πρώην σύζυγο του Gwyneth Paltrow. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “Η ιδέα του album Ghost Stories ήταν ”πως αφήνεις πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν-τα φαντάσματα σου-να επηρεάσουν το παρόν και το μέλλον σου”.

1779331_10153893543580253_1390723873_n

Ήδη από αρχές Απριλίου έχουν ξεκινήσει promo περιοδεία. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό το βρετανικό boyband θέλησε να ”στήσει” το δικό του κυνήγι θησαυρού κρύβοντας στην κυριολεξία χειρόγραφους στίχους του Chris Martin σε βιβλιοθήκες ανά τον κόσμο. Ένα από αυτά τα χειρόγραφα συνοδεύεται μαζί με το Gold Ticket, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε κάποιον τυχερό να βρεθεί στο Royal Albert Hall του Λονδίνου την 1η Ιουλίου, όπου οι Coldplay θα πραγματοποιήσουν το τελευταίο τους concert για αυτήν τους την περιοδεία.

To εξώφυλλο έχει επιμεληθεί η Τσέχα καλλιτέχνης Mila Fürstová. Το έκτο studio album θα δοθεί επίσημα στην κυκλοφορία στις 19 Μαΐου και περιλαμβάνει τα παρακάτω εννέα κομμάτια:

01. Always In My Head 02. Magic 03. Ink 04. True Love 05. Midnight 06. Another’s Arms 07.Oceans 08. A Sky Full of Stars 09. O