Το Charmed 2.0 έχει νέο καστ ηθοποιών και τοποθετείται στην σύγχρονη εποχή. Αυτό μεταφράζεται σε πολλές, πολλές, πολλές αλλαγές της original ιστορίας.

Το reboot έχει ανακοινωθεί εδώ και έναν χρόνο και έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του Οκτώβριου, ακριβώς 20 χρόνια από την πρεμιέρα του Charmed το 1998 στο WB. Όσοι λάτρεψαν την original σειρά με την Πρου, την Πάιπερ και τη Φοίβη στέκονται διστακτικοί μπροστά στην ανακοίνωση της παραγωγής που κάνει λόγο για μια νέα, δυναμική, αστεία και φεμινιστική σειρά.

Ανάμεσα σε όσους δεν υποδέχτηκαν τα νέα με ενθουσιασμό ήταν και το original cast της σειράς, οι οποίες δεν δίστασαν να πουν την άποψη τους. Η Holly Marie Combs  ήταν η πρώτη που αντέδρασε και ακολούθησαν στο ίδιο ύφος και οι υπόλοιπες.

Η μεγαλύτερη αδερφή

Ο χαρακτήρας της Prue (Shannen Doherty) μετονομάστηκε σε Macy (Madeleine Mantock) και ενώ έχει το ίδιο χάρισμα, την τηλεκίνηση, βλέπουμε δύο τρεις «μικρές» αλλαγές, όπως η εθνικότητα και το επάγγελμά της.

tvline.com

Η μεσαία αδερφή

Η Piper (Holly Marie Combs) έγινε Mel (Melonie Diaz) και ενώ το χάρισμα να παγώνει τον χρόνο παραμένει, όλα τα άλλα, και εννοούμε ΟΛΑ τα άλλα σχετικά με το χαρακτήρα έχουν αλλάξει.

tvline.com

Η μικρότερη αδερφή

Η Maggie (Sarah Jeffery), πρώην Phoebe (Alyssa Milano), είναι ίσως ο χαρακτήρας με τις περισσότερες αλλαγές, καθώς δεν έχει καν το ίδιο χάρισμα!

tvline.com

Η σειρά ακολουθεί τις ζωές των τριών αδελφών, από διαφορετικούς μπαμπάδες, οι οποίες μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας τους ανακαλύπτουν πως είναι οι «Charmed», μάγισσες με εντυπωσιακές ικανότητες και όλες μαζί κατέχουν «την δύναμη των τριών».


featured photo: USA Today