Η Charlotte είναι μία εικονική καλλιτέχνης από την Μεγάλη Βρετανία. Με σπουδές στην ακαδημία Jeanne D’ Arc των Βερσαλλιών, ξεκίνησε ως μοντέλο εξελίχθηκε σε μια από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και σε ένα πλέον θρύλο του καλλιτεχνικού στερεώματος.

Πλέον 70 ετών, η κυρία Rampling, η ‘σαγηνεύτρα’ της μεγάλης οθόνης αλλά και κάθε είδους φακού, σε συνεργασία με την σκηνοθέτη Angelina Maccarone δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο αποτελείται από μικρού μήκους σινεματικά καρέ στα οποία η Charlotte μιλά για την ζωή, την καριέρα τις προσωπικές τις εμπειρίες αλλά και ανησυχίες κουβεντιάζοντας κάθε φορά με κάποιον διαφορετικό από τους καλλιτέχνες φίλους της.

17-charlotte-rampling-1968-mini-cooper52dad54d6a841

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο Charlotte Rampling: The Look, με υποενότητες όπως, το Age όπου η ηθοποιός συζητά για την ομορφιά και την ματαιοδοξία διαλογιζόμενη πίνοντας τσάι με τον Paul Auster, το Taboo στο οποίο γυρνά στο παρελθόν και θυμάται την ‘κακόφημη’ για τα χρονικά της φωτογράφιση με τον Juergen Teller, αλλά και πολλά άλλα στα οποία ανοίγονται πολλές πτυχές της πολυτάραχης ζωής της.

Γνωστή για τις ταινίες της Melancholia, 45 Years αλλά και τον ρόλο της δίπλα στην Keira Knightley στην ταινία The Duchess, καθώς και για πολλά άλλα, το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ είναι κάτι που αξίζει να δει όποιος ασχολείται και παθιάζεται με την τέχνη.

8518407488_11c3ea751b_z

Η Charlotte Rampling ήταν μια γυναίκα που έσπαγε πολλά ταμπού σε μία εποχή που ήταν πολύ νωρίς για οτιδήποτε εκτός του συνηθισμένου. Καλλιτέχνης με βαθιά στοχαστική νοοτροπία, πάθος και μία αναλλοίωτη θελκτικότητα αιχμαλωτίζει όποιον βρεθεί στο οπτικό της πεδίο με ένα και μόνο βλέμμα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση παρακάτω.