Μικρές, πολύτιμες στιγμές συντροφιά με αγαπημένα μας πρόσωπα που χρειάζονται τα δικά τους μοναδικά αξεσουάρ φτιαγμένα από ανθρώπους με ευαισθησία και προσοχή στις λεπτομέρειες. Τα μαρτυρικά κοσμήματα αποτελούν μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη ιδέα που δίνει τη δική της νότα στις βαφτίσεις των αγαπημένων μας.

Δημιουργείτε κομμάτια για τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής ενός ανθρώπου: για τη βάφτιση και τον γάμο. Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το συγκεκριμένο τομέα χειροποίητων  προϊόντων;

Πάντα μου άρεσε να δημιουργώ και να φτιάχνω αντικείμενα τα οποία ξεχωρίζουν από αυτά της μαζικής παραγωγής. Το 2014 ήταν η χρονιά που αποφάσισα να δώσω έναν πιο επαγγελματικό χαρακτήρα στις δημιουργίες μου, κάνοντας την πρώτη μου κολεξιόν χειροποίητων μαρτυρικών, που ήταν μια πρωτότυπη ιδέα για τα μέχρι τότε δεδομένα. Οι περισσότεροι που ασχολούνται με τον τομέα των χειροποίητων προϊόντων περιορίζονται κυρίως στα κοσμήματα. Επειδή λοιπόν ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό σκέφτηκα πως ένα μαρτυρικό-κόσμημα είναι κάτι πρωτότυπο, το οποίο αφενός δίνει μια πιο μοντέρνα νότα στο μυστήριο, αφετέρου είναι χρηστικό αφού μετά το τέλος της βάφτισης ο καλεσμένος θα συνεχίσει να το φοράει και θα του θυμίζει την συγκεκριμένη ημέρα.

Τι είναι αυτό που χρειάζεται να προσέξει κάποιος ιδιαίτερα όταν ξεκινάει να ασχολείται με τόσο σημαντικές εκδηλώσεις που χρειάζονται δημιουργίες ξεχωριστές και σχετικές με μικρά παιδιά αλλά και ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν;

Το κυριότερο που πρέπει να προσέξει κανείς είναι η αρμονία. Το πρώτο που κοιτάμε μπαίνοντας στο προαύλιο της εκκλησίας είναι ο στολισμός και για να μας τραβήξει την προσοχή θα πρέπει να έχει είτε ένα θέμα είτε μια συγκεκριμένη παλέτα χρωμάτων. Πολύ σημαντικό επίσης είναι να επιλέγουμε τον ίδιο επαγγελματία για τον στολισμό, τις μπομπονιέρες και τα λουλούδια έτσι ώστε να υπάρχει μια σύμπνοια στο χώρο. Στην περίπτωση όμως που αποφασίσουμε να το αναθέσουμε σε διαφορετικούς ανθρώπους καλό θα ήταν αυτοί να συνεργαστούν, ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή αρμονία σε χρώματα, υφές και σχέδια ώστε να έχουμε στο τέλος ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα

Τι κομμάτια μπορούμε να βρούμε στη συλλογή σας;

Η CELFIE AND CO είναι κυρίως γνωστή για τα μαρτυρικά της αλλά οι δημιουργίες μας δεν περιορίζονται μόνο εκεί. Το καλοκαίρι για πρώτη φορά δημιουργήσαμε βραχιολάκια και ζωγραφισμένα στο χέρι καπέλα για μοναδικά bachelor τα οποία έμειναν αξέχαστα. Τα χειροποίητα βραχιόλια μας μπορούν να προσαρμοστούν στο στυλ και τις επιθυμίες του πελάτη ανάλογα με την περίσταση που εκείνος θέλει, από βάφτιση μέχρι και παιδικό πάρτυ. Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε τα υπέροχα σχέδια μας σε γούρια για το 2018 μιας και διανύουμε την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνουμε ένα δώρο στους αγαπημένους μας. Αν λοιπόν θέλετε να δώσετε μια πρωτότυπη και προσωπική νότα σε κάποια μοναδική στιγμή της ζωής σας, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στα προϊόντα της CELFIE AND CO και μαζί να δημιουργήσουμε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Τι υλικά χρησιμοποιείτε για τη κατασκευή των δημιουργιών σας;

Όλα μας τα μέταλλα είναι κράματα μετάλλων επιχρυσωμένα με 24 Κ nickel free και lead free και σχεδιάζονται αποκλειστικά από εμάς. Αγαπάμε πολύ τα χρώματα και τα fashion items, για αυτό θα δείτε πολλά από τα βραχιολάκια μας να είναι διακοσμημένα με φούντες, Pom-pon αλλά και ματάκια, τα οποία τελευταία έχουν μεγάλη ζήτηση.

Που μπορούμε να βρούμε και να παραγγείλουμε τα προϊόντα Celfie;

Οι πελάτες μας μπορούν να βρουν την CELFIE AND CO μέσα από τα social media, επίσης μπορούν να βρουν την κολεξιόν μας σε επιλεγμένους συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

instagram | facebook