Τι δε ξεραμε για το σπιτι της Carrie και πως ειναι τωρα

Το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο πέμπτος χαρακτήρας της σειράς. Όσο εσύ πίστευες ότι η αγαπημένη σου συντάκτρια σε μονόστηλο εφημερίδας ζούσε σε ένα μικρό διαμέρισμα της Νέας Υόρκης, σου έχω νέα: Μετά το τέλος της σειρά η Sarah Jessica Parker αγόρασε το σπίτι  των γυρισμάτων, αυτό το ήξερες. Δεν ήξερες όμως μάλλον ότι το σπίτι δεν είναι ένα δωμάτιο και ένα μπάνιο όπως εμείς βλέπαμε. Το σπίτι όπου γυρίστηκε η σειρά αλλά και αργότερα έμεινε η πρωταγωνίστρια με την οικογένεια της έχει 4.000 μέτρα επιφάνεια, κήπο, τρία μπάνια, πέντε υπνοδωμάτια, έξι τζάκια και είναι το ίδιο σπίτι με εκείνο των γυρισμάτων, απλά εμείς βλέπαμε μόνο ένα μέρος του.

9617c6c5ea500ee78352d1f7d106eb36

ornate-crown-ceiling-moldings-make-apartment-historic

Τo σπίτι που πουλήθηκε πρόσφατα χτίστηκε από δύο οικογένειες το 1866 και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Robert Mookο ο οποίος είχε αναλάβει αρκετά κτίρια εκείνη την εποχή στο ίδιο τετράγωνο.

Ιδού πως είναι πλέον το πρώην σπίτι της Sarah Jessica Parker, ναι εκείνο που είδες στο video με τις 73 ερωτήσεις της Vogue όπως διαμορφώθηκε μετά την πώληση του.

shot-one-home-six-fireplaces-check-out-carved

look-arches-beautiful-sconces

rooms-generously-sized-overall-square-footage

herringbone-pattern-wood-floors-one-home-many-charms

photos: Sotheby's Realty

 
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.