Από την ώρα που είδαμε την τελευταία σκηνή του Infinity War την περασμένη άνοιξη, μετράμε αντίστροφα για να καλωσορίσουμε την Carol Danvers στο Marvel Cinematic Universe. Στο φιλμ που αναμένεται στις 8 Μαρτίου του 2019, η ηθοποιός Brie Larson υποδύεται την Carol Danvers. Πρόκειται για μια πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που βρίσκεται μπλεγμένη σε έναν διαγαλαξιακό πόλεμο μεταξύ δύο εξωγήινων ειδών.

Το πρώτο promo για την πολυαναμενόμενη ταινία κυκλοφόρησε και η Carol Danvers φαίνεται να βρίσκεται σε μια περίεργη περίοδο της ζωής της. Η Carol Denver «πέφτει» στην γη, στην μέση ενός video club την ώρα που η φωνή του Nick Fury μας βάζει στο κλίμα της ιστορίας.

Το γενναιόδωρο τρέιλερ μοιράζεται με τους θεατές τις αναμνήσεις της. Εικόνες από την ζωή της στην γη και στο διάστημα, και μας δείχνει πώς βρίσκει τον δρόμο της σιγά – σιγά πίσω στην πλευρά των «καλών». Την ίδια ώρα δεν αφήνει αμφιβολίες πως αυτή η ταινία δεν στέκεται μόνο σε εντυπωσιακές σκηνές δράσεις – οι οποίες δεν λείπουν – αλλά επενδύει και σε διαφορετικά επίπεδα του χαρακτήρα με την προσωπική του ιστορία.

Δες εδώ το τρέιλερ:

Όπως οι περισσότεροι ήρωες της Marvel, έτσι και η Danvers απέκτησε τις δυνάμεις της κατά λάθος. Στη διάρκεια μιας έκρηξης, το DNA της αναμείχθηκε με αυτό του εξωγήινου ήρωα Mar-vell με αποτέλεσμα να μπορεί να πετά, να έχει υπερδύναμεις, να είναι υπερανθεκτική. Έχει επίσης μια έκτη αίσθηση, που την προειδοποιεί για κινδύνους και έχει ανοσία σε δηλητήρια και τοξίνες.

Στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel αναμένεται να παρουσιαστεί πολύ πιο ισχυρή, ίσως ως η ισχυρότερη υπερήρωας. Λέγεται πως θα μπορεί να πετάξει μέχρι το διάστημα χωρίς να χρειάζεται οξυγόνο. Θα ελέγχει ένα μεγάλο κομμάτι της βαρύτητας επηρεάζοντας τον χρόνο, ενώ θα εκτοξεύει πανίσχυρες δέσμες φωτονίων από τα χέρια της.

Με λίγα λόγια ίσως είναι η μοναδική ελπίδα των Avengers μετά την σαρωτική καταστροφή που προκάλεσε ο Thanos. Η Captain Marvel σαν ταινία μπορεί να σταθεί μόνη της, όπως το κατάφεραν με τεράστια επιτυχία η Wonder Woman και ο Black Panther, όμως επειδή αγωνιούμε για το μέλλον τόσων πολλών Avengers, η αλήθεια είναι πως σκαλίζουμε κάθε σκηνή για να βρούμε κάποιο στοιχείο για το τι μέλλει γενέσθαι.

Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα πέρα από υπομονή βέβαια…


Photo: Chuck Zlotnick
©Marvel Studios 2019