Το να κάνεις buns στα κοντά μαλλιά μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά σίγουρα δεν είναι ακατόρθωτο. Με λίγη βοήθεια από ένα dry shampoo και κάποιων hair accessories θα έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Δε θα βαρεθούμε ποτέ να το λέμε: το styling μπορεί να γίνει σε όλα τα μήκη μαλλιών! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις όρεξη και να παίρνεις ιδέες που μπορείς να προσαρμόσεις στα δικά σου μαλλιά.Εδώ σου έχουμε τρεις εξαιρετικά εύκολους τρόπους για να αποκτήσεις αξιολάτρευτα buns σε πέντε λεπτά ή λιγότερο.

#1 Messy half bun

Αυτό το χτένισμα λειτουργεί καλύτερα στα μαλλιά της δεύτερης ή τρίτης ημέρας. Πιάσε μια τούφα από το ψηλό σημείο του κεφαλιού και τράβηξε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά. Την τελευταία φορά που θα περάσεις το λαστιχάκι σου από την κοτσίδα, μην την τραβήξεις εντελώς, αλλά κάνε ένα μικρό messy bun. Πέρασε από το bun τα δάχτυλά σου ελαφρά για να φαίνεται πιο γεμάτο και πιο ακατάστατο. Εάν παρατηρήσεις τυχόν τούφες να ξεφεύγουν, ασφάλισε τις με μικρά μεταλλικά τσιμπιδάκια.

#2 Low side bun

Ένα low side bun είναι ίσως το πιο αβίαστο χτένισμα εκεί έξω. Δεδομένου ότι τα μαλλιά σου είναι κοντά, το bun μπορεί να βγει εύκολα, αν πάλι σε δυσκολέψει δοκίμασε ένα προϊόν για κράτημα. Συγκέντρωσε όλα τα μαλλιά σου στη μία πλευρά, στρίψε τα άκρα μέσα και ασφάλισε με ένα λαστιχάκι. Θυμήσου: Όσο πιο messy τόσο το καλύτερο.

#3 Space buns

Τα space buns είναι χαριτωμένα και κατάλληλα για το καλοκαίρι. Χώρισε τα μαλλιά σου στο κέντρο για να δημιουργήσεις δύο τμήματα.  Πιάσε ένα τμήμα ψηλά μέχρι το πάνω μέρος του κεφαλιού και στρίψε γύρω από τη βάση σου, ασφάλισε με ένα λαστιχάκι και τσιμπιδάκια. Επανέλαβε τη διαδικασία από την άλλη πλευρά και voila!