Για να γιορτάσει και να τονίσει την δύναμη των ματιών, η La Mer, η πολυπόθητη, ισχυρού κύρους εταιρεία καλλυντικών, λανσάρει το Illuminating Moments, μια παγκόσμια καμπάνια σε συνεργασία με λαμπερά ζευγάρια από όλο τον κόσμο.   illuminating-moments-nyc-la-mer (Custom)

Στον σημερινό μοντέρνο κόσμο, μεταξύ των έντονων και φορτωμένων προγραμμάτων, είναι δύσκολο να αισθανόμαστε κοντά στους αγαπημένους μας. Η  La Mer έχει ως στόχο να υπενθυμίσει στους ανθρώπους την απλή πράξη του να κοιτάς πραγματικά τον άλλο στα μάτια για να ανανεώσετε αυτά τα συναισθήματα.  “Τα μάτια είναι η πιο ισχυρή δύναμη έλξης,” λέει η Loretta Miraglia, Senior Vice President, Product Development στη La Mer.  “Ένας άντρας ή μια γυναίκα μπορεί να μην ανταλλάξουν ούτε μια λέξη, αλλά τα μάτια τους θα σου πουν τα πάντα.”

Η Olivia Palermo και ο σύζυγός της Johannes Huebl, το υψηλής αισθητικής ζεύγος από τη Νέα Υόρκη, θα είναι στο επίκεντρο της πρώτης ιστορίας. Το ζευγάρι μοιράζεται μια στιγμή της πολυάσχολης ζωής του. Με το να κοιτάζει ο ένας πραγματικά στα μάτια του άλλου, είναι σε θέση να ανοιχτούν περισσότερο και να αγκαλιαστούν. 

“ΦΩΤΙΣΤΕ” ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ σας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για να μοιραστεί αυτό το συναίσθημα σε όλο τον κόσμο, η La Mer θα λανσάρει μια διαδραστική εμπειρία  στο LaMer.com σχεδιασμένη για  να προσελκύει τους επισκέπτες να δημιουργήσουν ένα μωσαϊκό από τις αγαπημένες του φωτογραφίες από το Facebook ή από οποιοδήποτε άλλο image bank. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν share τις φωτογραφίες τους μέσω Facebook ή Instagram και κάθε  μωσαϊκό θα εμφανίζεται ευδιάκριτα στο LaMer.com.