Αν ρωτήσεις κάποι@ hairstylist για το ποια είναι η πιο συχνή λέξη που ακούει καθημερινά, τότε πιθανότατα να σου αναφέρει το “bob” και μάλιστα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτό ισχυρίζονται διάσημοι hair experts του διάσημου κομμωτηρίου Larry, οι οποίοι παραχώρησαν μερικές συμβουλές στο glamourmagazine.co.uk για το νέο hair trend που έχει κατακλύσει τα social media.

Μερικές από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτό το trend είναι κοντό, ανέμελο, νεανικό και πολύ fresh. Το bob δεν χαρακτηρίζει μόνο ένα style, αλλά αμέτρητα, όπως το shaggy bobs, blunt bobs, paper – cut bob. Εμείς θα εστιάσουμε στο boy band bob, το πιο stylish καρέ, που έχει γίνει περιζήτητο και όχι άδικα.

Tα πάντα για το boy band bob

Eίναι το κούρεμα της σεζόν και αυτό αποδεικνύεται πανηγυρικά κυρίως μέσα από φωτογραφίες που βλέπουμε στο Instagram και στο Pinterest. Όσοι υιοθετούν το boy band bob hair look δεν ακολουθούν απλώς άλλη μία τάση, αλλά τολμούν να αλλάξουν την εικόνα τους φτάνοντας την στην πιο μοντέρνα, ανανεωμένη και ταυτόχρονα chic μορφή της. Στο άκουσμα αυτού του trend οι περισσότεροι αναρωτιούνται από που είναι εμπνευσμένο, πως δηλαδή κατάφερε να γίνει τόση μεγάλη τάση, ποια ήταν η πηγή του “καλού”, γιατί για καλό πρόκειται. Η απάντηση είναι οι τραγουδιστές των ’90s. Πράγματι, αυτή η εποχή έχει αφήσει το δικό της στίγμα στη μόδα, για αυτό άλλωστε δεν μας κάνει εντύπωση που αναδύουν συνεχώς τάσεις από εκείνη την εποχή. Άλλη μία προστέθηκε λοιπόν, και αυτή τη φορά αφορά την εικόνα των μαλλιών μας. Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτό το look τότε δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε κάποιον hair expert και να προετοιμαστείς για κοντά, πολύ κοντά μαλλιά, με λίγες αφέλειες και ωραία κίνηση. Οι μπροστινές τρίχες των μαλλιών σου θα πρέπει να φτάνουν σε μήκος τα ζυγωματικά σου, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά θα αγκαλιάζουν το λαιμό σου. Δεν χρειάζεται να αφιερώνεις πολύ χρόνο και κόπο για να διατηρήσεις το κούρεμα αυτό. Η ρουτίνα περιποίησης του δεν είναι απαιτητική, παρ’όλα αυτά καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς μετά το μπάνιο μία μάσκα για λάμψη, θρέψη και ενυδάτωση. Μία ωραία πρόταση για να χτενίσεις τα boy band bob μαλλιά σου, θα ήταν το wet look. Θα μπορούσες λοιπόν να αγοράσεις κάποιο spray που να προσδίδει λάμψη και βρεγμένη όψη. Είναι αρκετά εντυπωσιακό και ταυτόχρονα απλοϊκό, ιδιαίτερα για κάποιον που είναι ερασιτέχνης και θέλει να πειραματίζεται με την εμφάνιση του, έχοντας πάντα καλοχτενισμένα μαλλιά.

Πάρε λίγη έμπνευση

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Jodie Turner-Smith (@jodiesmith)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Emma Corrin (@emmalouisecorrin)