Με το καλοκαίρι προ των πυλών και τις υψηλές θερμοκρασίες να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, ο ύπνος γίνεται για ακόμα μια φορά στοίχημα. Όλη αυτή η προσπάθεια ώστε να βρεις τη σωστή στάση σώματος για να μη ζεσταίνεσαι σε συνδυασμό με την κουραστική καθημερινότητα, σε οδηγούν σε άβολο ύπνο, μυϊκά “πιασίματα” και την κλασική κατάληξη “Πρέπει να αγοράσω καινούργιο στρώμα“. Ο δρόμος φυσικά σε βγάζει στην Candia η οποία σου έχει και τη λύση: την χειροποίητη συλλογή στρωμάτων BODYFIX.

Πρόκειται για μια σειρά στρωμάτων κατασκευασμένη από έμπειρους τεχνίτες στο χέρι σε κάθε στάδιο της παραγωγής τους με την αποκλειστική χρήση φυσικών υλικών, όπως λάδι ελιάς, βαμβάκι και τρίχα αλόγου. Μέσα στο χάος της μαζικής παραγωγής στρωμάτων η Candia έφτιαξε μια σειρά με βάση την πεποίθηση ότι ένα πραγματικό αριστούργημα μπορεί να δημιουργηθεί μόνο στο χέρι.

candia-strom.gr

Τα στρώματα ΒODYFIX είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά υλικά. Ακόμα και για τη σταθεροποίηση των υλικών δεν χρησιμοποιούνται χημικές συγκολλητικές ουσίες. Η όλη διαδικασία ενός μοναδικού στρώματος μπορεί να διαρκέσει ως και 24 ώρες, με την σταθεροποίηση των υλικών να καταλαμβάνει τις 8. Χρησιμοποιούνται 25.000 ελατήρια και 1 χλμ. σύρμα από ατσάλι για τη δημιουργία αυτού του αριστουργήματος.

Η Candia είναι η μοναδική εταιρεία παγκοσμίως που επεξεργάζεται τα υφάσματά της με λάδι ελιάς (Olive Oil Treatment), το οποίο προσφέρει φυσική αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου.

candia-strom.gr

Με την ως και 25 χρόνια εγγύηση που έχουν τα BODYFIX, το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρόβλημα του στρώματος, του μη αναπαυτικού και ποιοτικού ύπνου και της πρωινής κούρασης θα αποτελέσουν παρελθόν για εσένα. Άσε που θα έχεις να λες ότι το στρώμα του δικού σου υπνοδωματίου έχει λάβει το βραβείο ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ από τα βραβεία MADE IN GREECE.

featured image: candia.gr