Η Billie Eilish έγινε διάσημη στα 14 της και σήμερα είναι μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, με 107 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Τα εισιτήρια των συναυλιών της εξαντλούνται αμέσως και είναι η νεότερη γυναίκα solo headliner στο Glastonbury και η μόνη γυναίκα που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα και έχει κερδίσει Όσκαρ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο BBC αποκάλυψε ότι η σχέση της με τη δύναμη που σου δίνει η διασημότητα είναι δύσκολη. «Είναι πραγματικά δύσκολο να έχεις τόση δύναμη, γενικά», είπε στη δημοσιογράφο Megha Mohan. «Είναι δύσκολο να έχεις δύναμη και είναι πραγματικά δύσκολο όταν πριν δεν είχες δύναμη και ξαφνικά έχεις πολλή. Είναι δύσκολο να μην το εκμεταλλευτείς και να μην κάνεις κατάχρηση».

Η Eilish έγινε διάσημη με το πρώτο της τραγούδι Ocean Eyes το οποίο έγινε επιτυχία μέσα σε μια νύχτα. Στη συνέντευξη, η Eilish θυμήθηκε πόσο δύσκολο ήταν για ένα 14χρονο κορίτσι να βρίσκεται σε συναντήσεις με δισκογραφικές. Η Eilish ανέφερε ότι ξαφνικά βρέθηκε σε συναντήσεις με ισχυρούς ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, εξηγώντας: «Κοιτάζω πίσω με αγάπη, κυρίως, αλλά, ξέρετε, ήταν τόσο αστείο να είσαι ένα 14χρονο κορίτσι να κάνει εκατοντάδες τέτοιες συναντήσεις.»

Στην ίδια συνέντευξη η Eilish αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της τραγούδι είναι το Your Power, ένα τραγούδι που αφορά ανθρώπους που έχει γνωρίσει και «που επηρέασαν άλλους».

Η Eilish θεωρεί τρομακτικό να ασκεί επιρροή στους άλλους, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ καλή σ’ αυτό. Έχει μιλήσει για τη ζωή με την κατάθλιψη και το σύνδρομο Tourette, καθώς και για την αυτοδιάθεση.

H 20χρονη σούπερ σταρ Billie Eilish ανέφερε στη Megha Mohan ότι μεγάλωσε μαζί με το κοινό της, πήρε τον έλεγχο της καριέρας της και τον ενθουσιασμό της που τόσες πολλές γυναίκες καλλιτέχνες βρίσκονται τώρα στην κορυφή των charts. Δες τη συνέντευξη εδώ.