Για εκείνες τις φορές που ξυπνάς αργοπορημένα και χάνεις τον κόσμο κάτω από τα πόδια σου αφού έχεις αργήσει και τρέχεις.

Συγκεντρώσαμε πέντε beauty tricks που μπορείς να ολοκληρώσεις σε μόλις πέντε λεπτά. Χωρίς πολλά σύνεργα, με απλές διαδικασίες. 

Σχηματισμός φρυδιών

Χτένισε τα φρύδια σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα ενιαίο σχήμα και να ενσωματώσεις τυχόν “αδέσποτες” τρίχες. Με ένα μολύβι σε ανοιχτό χρώμα, κάνε μία γραμμή από κάτω, αλλά πρόσεξε να μην ξεφεύγει από το τελείωμα και μην το παρακάνεις στις άκρες. Με τα δάχτυλά σου, κάνε blend τη γραμμή ώστε να δίνει λάμψη και να τονίζει το κόκκαλο κάτω από τα φρύδια, αλλά με φυσικό τρόπο. Με ένα μολύβι φρυδιών στην κατάλληλη απόχρωση γέμισε τα κενά με τη φορά της τρίχας και με μικρές ταμποναριστές κινήσεις. Έτοιμη.

Φυσική σκιά

Για ένα ξεκούραστο look, επίλεξε ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά, που θα τοποθετήσεις πάνω και κάτω από τα μάτια. Για το κάτω μέρος χρησιμοποίησε ένα flat πινέλο και σύρε τη γραμμή από την εξωτερική μέχρι την εσωτερική γωνία, δίνοντας την αίσθηση ότι τα μάτια μεγαλώνουν. Δεν είναι ανάγκη να βάλεις eyeliner, παρά μόνο μια απαλή μάσκαρα που δίνει όγκο αλλά δεν βαραίνει το look.

Ψηλός κότσος

Πρώτα ψέκασε τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες με ένα salt spray. Απόφυγε να βουρτσίσεις τα μαλλιά σου, για καλύτερο αποτέλεσμα. Γύρνα ανάποδα και σχημάτισε μια αλογοουρά όσο πιο ψηλά στο κεφάλι σου μπορείς. Από εκεί, κράτα το σημείο με το ένα χέρι και με το άλλο ξεκίνα να στριφογυρίζεις την αλογοουρά ώστε να σχηματίσεις τον κότσο. Δέσε με ένα σταθερό λαστιχάκι και στη συνέχεια χαλάρωσε τον κότσο με τα χέρια σου. Αν θες, μπορείς να αφήσεις μερικές τούφες μπροστά για πιο messy look.

Λάμψη

Πρώτα ανάμιξε το foundation σου με μία illuminating κρέμα και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου. Για παραπάνω φως στα ζυγωματικά, τοποθέτησε μετά με ένα σφουγγαράκι λίγη παραπάνω από την κρέμα. Για να φανεί φυσική η λάμψη, κάλυψε το πρόσωπο με μια ημιδιαφανή πούδρα. Αποτελείωσε το look με μία σκιά σε ανοιχτή λευκή ή ασημένια απόχρωση στο εσωτερικό των ματιών και ακριβώς στο όριο της πάνω γραμμής των χειλιών.

beauty
topinspired.com
featured photo: boombate.com