Από μικρή όταν σε ρωτούσαν ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα πάντα απαντούσες το ροζ. Το ίδιο και οι φίλες σου, και οι ξαδέρφες σου και όλος ο τότε κοριτσίστικος μικρόκοσμός σου. Μια απάντηση που περνάει από γενιά σε γενιά, λες και είναι στο DNA μας. Μεγαλώνοντας όμως άρχισες να κρύβεις αυτή σου την αγάπη για το ροζ, γιατί δεν ήσουν πια μωρό και τα στερεότυπα λένε ότι αυτό το χρώμα πρέπει να το αποχαιρετούμε γύρω στα 14, αν δεν θέλουμε να μοιάζουμε με Barbie.

Και να τώρα που είσαι ενήλικη και αυτό το χρώμα σε γοητεύει ακόμα, και πολύ θα ήθελες να το εντάξεις στην διακόσμηση του δικού σου σπιτιού. Όμως γρήγορα το προσπερνάς αφού είσαι σίγουρη ότι θα μοιάζει με κουκλόσπιτο. Η αλήθεια όμως είναι ότι αν το χρησιμοποιήσεις σωστά το baby pink δημιουργεί χώρους που γοητεύουν και δεν παραπέμπουν καθόλου σε παιδικό δωμάτιο.

Εμπνεύσου από τις παρακάτω ιδέες και άφησε την δημιουργικότητά σου ελεύθερη!

Το βασικό έπιπλο 

Baby pink: Ο... ενήλικος τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις!

Αν σου αρέσουν οι nude αποχρώσεις, είναι πολύ εύκολο να εντάξεις και το baby pink μέσα σε αυτές. Βάψε τους τοίχους σε μπεζ, κρεμ αποχρώσεις και βάλε ένα μόνο έπιπλο σε ροζ απόχρωση. Η μεγάλη συρταριέρα που λειτουργεί σαν έπιπλο νιπτήρα κυριαρχεί στον χώρο και σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο κεντρικό τοίχος

Baby pink: Ο... ενήλικος τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις!

Ίσως να μην το φανταζόσουν, όμως ένας baby pink τοίχος κάνει το σπίτι ζεστό και του προσδίδει προσωπικότητα. Το σημαντικό όμως είναι να είναι ένας μόνο τοίχος ή μια εσοχή ή μια κολώνα. Η υπερβολή θα καταστρέψει το αποτέλεσμα. Συνδυάσέ το με μίνιμαλ διακόσμηση που κυριαρχεί το λευκό και το μαύρο.

Εναλλακτική προσέγγιση

Baby pink: Ο... ενήλικος τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις!

Αν δεν θέλεις να βάλεις το ροζ σε σταθερά σημεία του σπιτιού μπορείς να το επιλέξεις στα λευκά είδη. Για παράδειγμα μια baby pink παπλωματοθήκη θα κάνει ακόμα πιο cozy την κρεβατοκάμαρά σου, ενώ συνδυάζεται άψογα με το γκρι.

Girly χωρίς υπερβολές 

Baby pink: Ο... ενήλικος τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις!

Θα τολμούσες να αγοράσεις έναν ροζ καναπέ; Εγώ ψηφίζω ναι! Σε έναν χρωματικά ουδέτερο χώρο το baby pink του δίνει ένταση χωρίς να το παραφορτώνει. Συνδύασέ τον με λεπτομέρειες από ροζ χρυσό και δημιούργησε τον απόλυτο girly χώρο.

www.luthers.gr  /  www.facebook.com.luthers.gr  /  instagram: luthers.gr

φωτός: domino.com| www.instagram.com/p/200M47FOvu/ |www.hm.com | interiorgod.com