..ενώ δεν το είχαν ανάγκη.

Μιλάμε για celebrities, πρόσωπα γνωστά από τον κινηματογράφο ή την μόδα, που εντόπισαν τι αγαπούν περισσότερο και το εξέλιξαν σε δουλειά με μεγάλη επιτυχία.

Hugh Jackman | Laughing Man Coffee

celebrities me orama (4) (Small)

Αστέρι του κινηματογράφου αλλά και ανθρωπιστής ο Hugh Jackman δουλεύει πάνω στο όραμα του για την φτώχεια. Από το 2011 ο Jackman έχει ιδρύσει το Ίδρυμα Laughing Man Coffee. Το εκατό τοις εκατό των κερδών κατευθύνεται στην στήριξη της εκπαίδευσης και στην στήριξη της ανάπτυξης περιοχών που μαστίζονται από την φτώχεια. Το νούμερο ένα προιόν σε πωλήσεις είναι το Dukale’s Dream, το οποίο πήρε το ονομά του από έναν Αιθίοπα καφεπαραγωγό ο οποίος και ενέπνευσε τον ηθοποιό για την δράση.

Jessica Alba | The Honest Company

celebrities me orama (5) (Small)

Σε περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει η Jessica Alba δίνει το δικό της οικολογικό μήνυμα με τα eco-friendly προιόντα για το σπίτι. H εταιρεία με το υπέροχο όνομα: The Honest Company περιλαμβάνει τα πάντα από κεριά μέχρι πάνες, όλα ελεύθερα τοξικών στοιχείων και φιλικά προς το περιβάλλον. Μπράβο Jessica!

Miranda Kerr | Kora Orga

celebrities me orama (6) (Small)

Το πρώην κορίτσι του Ορλάντο, supermodel και άγγελος της Victoria’s Secret, Miranda Kerr ένωσε τις δυνάμεις της με χημικούς και αρωματοθεραπευτές ώστε να λανσάρουν την εταιρεία καλλυντικών Kora Organics. Η σειρά καλλυντικών είναι 100% από οργανικά υλικά και εξάγεται από την Αυστραλία.

Robert De Niro | Greenwich Hotel, Nobu, Ago

celebrities me orama (1) (Small)

O άνθρωπος-θρύλος του Hollywood, ο Robert De Niro ξέρει πολύ καλά να κάνει τις επόμενες κινήσεις του. Αγαπώντας την φιλοξενία και το καλό φαγητό ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τον διάσημο σεφ Nobu Matsuhisa. Το πρώτο Nobu εστιατόριο άνοιξε στη Νέα Υόρκη το 1994 και τώρα μετράει 30 πόλεις. Η εξέλιξη αυτής της συνεργασίας ήταν μια αλυσίδα ξενοδοχείων που ”τρέχουν” μαζί. Ο De Niro έχει στην κατοχή του επίσης και το Greenwich Hotel στην περιοχή TriBeCa.

Reese Witherspoon | Draper James

celebrities me orama (2) (Small)

Η Reese Witherspoon δημιούργησε την δική της σειρά με το όνομα Draper James. Ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα και είδη για το σπίτι, όλα με άρωμα Αμερικάνικου Νότου διατίθενται μέσω του eshop της Reese.

Erin Wasson | Low Luv, Erin Wasson Fine Jewelry

celebrities me orama (3) (Small)

Τέλος, το supermodel και στυλίστρια Erin Wasson ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοσμήματα από μια συνεργασία που έκανε με τον παλιόφιλο της Alexander Wang. Πλέον η Erin έχει την δική της συλλογή κοσμημάτων με το όνομα Low Luv