Γεια, είμαι η Αναστασία και μου αρέσουν οι μεγάλες σχέσεις. Παρακάτω θα βρεις τους κύριους λόγους για τους οποίους τα φαινομενικά τέλεια και ερωτευμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν μετά από πολλά χρόνια.

1. Όχι πια σεξ

Μπορεί αν είσαι 23 να πιστεύεις πως θα κάνεις για πάντα ουάου και πολύ σεξ αλλά μάλλον αυτό δεν ισχύει. Σε αρκετές σχέσεις με το πέρασμα του χρόνου το σεξουαλικό στοιχείο αρχίζει και εκλείπει, κάτι το οποίο με τον καιρό αποστασιοποιεί τα άτομα.

Αυτοί είναι οι λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια μετά από μια μακροχρόνια σχέση
www.100layercake.com

2. Με τα χρήματα τι γίνεται;

Όταν σε μια μακροχρόνια σχέση τα δύο μέλη έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση για τα χρήματα τότε πολλές φορές υπάρχει πρόβλημα. Γιατί; Γιατί φυσικά πρέπει να συντηρηθεί από κοινού ένα νοικοκυριό. Μήπως αρχίζω και θυμίζω λίγο τη μαμά μου;

3. Κακή επικοινωνία

Μια μεγάλη σχέση απαιτεί καλή επικοινωνία για να μπορέσει να σταθεί στο χρόνο. Εάν και τα δύο μέλη αδυνατούν ή ακόμη χειρότερα αδιαφορούν για αυτή τότε μάλλον η σχέση οδηγείται σε ένα τέλμα.

4. Η απιστία

Ή αλλιώς το γνωστό συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ. Για την ακρίβεια ούτε συγχωρώ ούτε ξεχνώ. 

5. Έλλειψη κοινού ενδιαφέροντος

Μπορεί στην αρχή του dating όλα να είναι καλά και όμορφα αλλά το βασικό στοιχείο κάθε σχέσης που κρατάει στο χρόνο είναι τα κοινά στοιχεία που έχεις με τον άνθρωπό σου. Έτσι, αν στον έναν αρέσουν τα ταξίδια ενώ στον άλλον να κάθεται στο σπίτι τότε μάλλον με τα χρόνια θα υπάρξουν κάποια προβλήματα παραπάνω.

6. Η κακή συμπεριφορά

Ένας σύντροφος ο οποίος σέβεται και συμπονά τον άνθρωπο του είναι σημαντικό στοιχείο σε μια σχέση. Η υποτίμηση αλλά και η ειρωνεία η οποία πολλές φορές κυριαρχεί μπορεί να διαλύσει κάτι, κατά τα άλλα, αρκετά δυνατό.