Θέλεις να ανακαλύψεις περισσότερα για τους ανάδρομους πλανήτες; Μήπως ενδιαφέρεσαι να μάθεις το παραδοσιακό ινδουιστικό σύστημα αστρολογίας; Ό,τι κι αν θέλεις, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με εφαρμογές αστρολογίας, που θα σου δώσουν ό,τι αν αναζητάς.

Η τεράστια ποικιλία εφαρμογών αστρολογίας που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά καλύπτουν κάθε επίπεδο εμπειρίας και τομέα ενδιαφέροντος. Ορισμένοι δίνουν στους χρήστες πληροφορίες για τη συμβατότητά τους με φίλους και εραστές, ενώ άλλοι διευκολύνουν τους επαγγελματίες αστρολόγους να κάνουν ακριβείς μετρήσεις.

Η αστρολόγος Adama Sesay ενθαρρύνει τους λάτρεις της αστρολογίας να υποστηρίξουν επίσης την ανεξάρτητη αστρολογία, αναζητώντας τις αγαπημένες τους εφαρμογές αστρολόγων ή πλατφόρμες περιεχομένου.

Τρεις επαγγελματίες αστρολόγοι αποκάλυψαν στο bustle.com τη λίστα με τις αγαπημένες τους εφαρμογές.

Αν θέλεις να μάθεις τα βασικά, κατέβασε το «Sanctuary»

Στην εφαρμογή Sanctuary μπορείς να μάθεις live όλες τις λεπτομέρειες για τον γενέθλιο χάρτη σου, αλλά και να έρθεις σε επαφή με έναν ειδικό που θα σου διαβάσει τα ταρώ. Μέσω αυτής της εφαρμογής, μπορείς ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσεις με έναν αστρολόγο, για να σου δώσει απαντήσεις σε ό,τι θέλεις να μάθεις.

Υπάρχει, επίσης, μια εκτενής βιβλιοθήκη, μέσω της οποίας μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την αστρολογία.

Αυτή η εφαρμογή είναι κατάλληλη για άτομα που ενδιαφέρονται να έχουν εύκολη πρόσβαση στους αστρολόγους και να λαμβάνουν τις πληροφορίες σε μια κατανοητή μορφή. Αναλύουν τι σημαίνουν οι πλανήτες, οι οίκοι και άλλα, καθιστώντας την μια ιδανική εφαρμογή για αρχάριους.

Τιμή: Δωρεάν, με αγορές live αναγνώσεων εντός εφαρμογής

Θες να μάθεις τη συμβατότητά σου με τους άλλους; Δοκίμασε το «The Pattern»

Σε αυτή την εφαρμογή θα βρεις εξειδικευμένες αστρολογικές πληροφορίες προσωπικότητας, ενώ μπορείς και να ανακαλύψεις εάν ταιριάζεις με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και ερωτικούς συντρόφους.

Το Pattern εισήγαγε, επιπλέον, πρόσφατα μια λειτουργία όπου οι χρήστες μπορούν να προσδιορίσουν τη συμβατότητά τους με ορισμένες διασημότητες. Πριν από έναν χρόνο, επίσης, η εταιρεία ξεκίνησε τη δοκιμή μιας λειτουργίας που επιτρέπει στους χρήστες να αξιολογούν την επιτυχία πιθανών ρομαντικών σχέσεων με βάση πληροφορίες που αντλούνται από τις ημερομηνίες γέννησης.

Αυτή η εφαρμογή ενδείκνυται για τους χρήστες που αναζητούν απαντήσεις στο γιατί ορισμένες σχέσεις μπορούν να πετύχουν, ενώ άλλες όχι.

Τιμή: Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής.

Αν θες να εμβαθύνεις περισσότερο ανακάλυψε το «Time Passages»

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να φανεί χρήσιμη τόσο σε αρχάριους, όσο και σε επαγγελματίες αστρολόγους. Μπορείς σε αυτή να δημιουργήσεις ένα γράφημα με βάση την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία γέννησης κάποιου, για να αποκτήσεις λεπτομερή στοιχεία για κάθε χαρακτηριστικό του. Παράλληλα, οι αρχάριοι μπορούν να αξιοποιήσουν ένα γλωσσάρι αστρολογικών όρων, που θα τους βοηθήσει να εντρυφήσουν περισσότερο στον κόσμο της αστρολογίας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να λαμβάνουν καθημερινά ωροσκόπια, προσαρμοσμένα στους γενέθλιους χάρτες τους, μετρητές συμβατότητας για φίλους και ερωτικούς συντρόφους και ολοκληρωμένες ερμηνείες για διελεύσεις και προόδους.

Οι επαγγελματίες θα ανακαλύψουν σε αυτή την εφαρμογή τη δυνατότητα να εναλλάσσονται μεταξύ διαφορετικών συστημάτων ανάγνωσης. «Είναι λίγο πιο εκπαιδευτικό, ειδικά αν σας ενδιαφέρει να ρίξετε μια πιο βαθιά ματιά στο τι σημαίνει στην πραγματικότητα η αστρολογία», λέει η αστρολόγος Solaris the Hii Priestess.

Τιμή: Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής.

Αν ψάχνεις μια fun εφαρμογή, τότε η Co-Star είναι η σωστή για σένα!

Η εφαρμογή Co-Star χρησιμοποιεί αλγόριθμους για να αναλύσει δεδομένα της NASA σχετικά με τις κινήσεις των πλανητών και να τα αντιστοιχίσει με αστρολογικές προβλέψεις. Η εφαρμογή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, μετρώντας ήδη 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Είναι fun και ευχάριστη, έχει δημιουργήσει memes για τα σύμβολα των ζωδίων, ενώ φημίζεται και για τις άμεσες, εκπληκτικά ακριβείς παρατηρήσεις και προτάσεις της. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν φίλους για να παρακολουθούν τη συμβατότητά τους και τις καθημερινές ενημερώσεις τους. Με επιπλέον χρέωση, οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν για να δουν τη συμβατότητά τους με άτομα που δεν είναι στην εφαρμογή και να λαμβάνουν σύνθετες αναγνώσεις.

Είναι ιδανική για άτομα που αναζητούν μια πιο κοινωνική εμπειρία.

Τιμή: Δωρεάν, με αγορά εντός εφαρμογής.

Για λίγο από όλα: AstroMatrix

Το AstroMatrix διαφημίζεται ως μια «όλα σε ένα» εφαρμογή. Εκτός από την παροχή ενός λεπτομερούς γενέθλιου χάρτη και ημερήσιων προβλέψεων, η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες προηγούμενης ζωής, να βλέπουν τις πλανητικές προόδους και διελεύσεις μέχρι την τελευταία στιγμή, να παρακολουθούν τις ανάδρομες στροφές διαφορετικών πλανητών και να λαμβάνουν αναγνώσεις καρτών ταρώ. Μπορούν, επίσης, να ευθυγραμμίσουν τους γενέθλιους χάρτες τους με τους εραστές και τους φίλους τους.

Η εφαρμογή ενδείκνυται για άτομα που θέλουν κάτι περισσότερο από μια απλή σύνοψη του ωροσκοπίου ή του χάρτη συμβατότητάς τους.

Τιμή: Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ της δωρεάν έκδοσης, της μηνιαίας συνδρομής με 2,49 $, της εξάμηνης με 9,99 $, της ετήσιας με 14,99 $ και της εφάπαξ συνδρομής με 24,99 $.

Για επαγγελματίες: Astro Gold

Το Astro Gold παρέχει γραφήματα, ερμηνείες και καταχωρίσεις επαγγελματικού επιπέδου. Με πρόσθετη χρέωση, μπορεί να παρέχει προσαρμοσμένες αναφορές για θέματα όπως γενέθλιοι χάρτες, σχέσεις, παιδιά, κατοικίδια και προβλέψεις ενός έτους.

Η εφαρμογή είναι καταλληλότερη για επαγγελματίες και χρήστες με βαθιές γνώσεις αστρολογίας.

Τιμή: 39,99 $, με αγορές εντός εφαρμογής.

Για τους θαυμαστές της Susan Miller: Astrology Zone

Η διάσημη αστρολόγος Susan Miller δημοσιεύει ωροσκόπια στον ιστότοπό της, Astrology Zone, από το 1995. Η εφαρμογή της παρέχει παρόμοιο περιεχόμενο, σε μια πιο εύκολη μορφή. Οι δωρεάν συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σύντομα ημερήσια και μηνιαία ωροσκόπια. Οι συνδρομητές που πληρώνουν λαμβάνουν πιο ολοκληρωμένα ωροσκόπια, μπορούν να διαβάσουν τα κείμενα της Miller και να αναζητήσουν τις καλύτερες μέρες για να κάνουν μια νέα αρχή.

Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για τους φανατικούς ακόλουθους της Miller ή άτομα που αναζητούν παραδοσιακά ωροσκόπια χωρίς περιττά στοιχεία.

Τιμή: Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ της δωρεάν έκδοσης, της μηνιαίας συνδρομής με 4,99 $, της τρίμηνης με 12,99 $ και της ετήσιας με 49,99 $.

Για μια μη δυτική προοπτική: Moonly

Ενώ η δυτική αστρολογία βασίζεται στη θέση του ήλιου, η βεδική ή η ινδουιστική αστρολογία εστιάζει στο πώς οι θέσεις των αστεριών, των πλανητών και της σελήνης στον ουρανό επηρεάζουν το ταξίδι της ζωής ενός ατόμου. Η εφαρμογή Moonly παρέχει μια εισαγωγή στη Βεδική αστρολογία, με ένα ημερολόγιο που περιγράφει τις φάσεις της σελήνης και πώς μπορούν να επηρεάσουν την ενέργεια των ανθρώπων. Παρέχονται επίσης πληροφορίες σχετικά με την ανάγνωση φάσεων της σελήνης, την κατανόηση των ωροσκοπίων και την εφαρμογή αυτής της γνώσης στην καθημερινή λήψη αποφάσεων. Προσφέρει, τέλος, καθημερινή ανάγνωση ταρώ.

Το Moonly είναι μια εξαιρετική επιλογή για να επεκτείνετε τις γνώσεις σας πέρα από τη δυτική αστρολογία. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια ποικιλία υπηρεσιών ενσυνειδητότητας, συμπεριλαμβανομένων των επιβεβαιώσεων, των καθοδηγούμενων διαλογισμών και ενός ραδιοφωνικού σταθμού θεραπευτικής μουσικής. «Είναι υπέροχο αν θέλετε να μπείτε σε ένα τελετουργικό, να αρχίσετε να ενσωματώνετε περισσότερη πνευματικότητα στην αστρολογική σας αναζήτηση», λέει η Sesay.

Τιμή: Δωρεάν, με μηνιαίες συνδρομές επί πληρωμή που ξεκινούν από 3,99 $, ετήσιες συνδρομές που ξεκινούν από 19,99 $ και 79,99 $ εφ’ όρου ζωής συνδρομή.

Για να παρακολουθήσεις τις κινήσεις της Σελήνης, κατέβασε το Deluxe Moon

Το Deluxe Moon είναι ίσως η πιο ολοκληρωμένη δωρεάν εφαρμογή για τη Σελήνη. Παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τη θέση της Σελήνης σε σχέση με την τοποθεσία του χρήστη, τους χρόνους ανατολής και δύσης της σελήνης, το υψόμετρο, το ποσοστό της φωτισμένης περιοχής της σελήνης και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή είναι ιδανική για όσους θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για τη Σελήνη, τη φάση στην οποία βρίσκεται, εάν υπάρχει πανσέληνος και εάν αναμένονται εκλείψεις σε έναν δεδομένο μήνα. Παρέχει, επίσης, συστάσεις στους χρήστες με βάση την τρέχουσα ημέρα της σελήνης, δηλαδή τον χρόνο που χρειάζεται η σελήνη για να περιστραφεί μία φορά στον άξονά της σε σχέση με τον ήλιο, που αντιστοιχεί σε περίπου 29,5 ημέρες Γης.

Τιμή: Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής.

Παρακολουθήστε τα αστέρια μέσω του SkyView

Εάν δεν καταφέρατε ποτέ να καταλάβετε ποια τρία αστέρια στη σειρά αποτελούν τη ζώνη του Ωρίωνα, το SkyView μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τους αστερισμούς και τους πλανήτες. Οι χρήστες μπορούν να στρέψουν την κάμερα του τηλεφώνου τους στον ουρανό και η εφαρμογή θα εντοπίζει και θα περιγράφει τους γαλαξίες, τα, τους αστερισμούς, ακόμη και τους δορυφόρους. Παρακολουθεί, επιπλέον, τις καθημερινές διαδρομές του Ήλιου και της Σελήνης και επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν υπενθυμίσεις για επερχόμενα ουράνια γεγονότα. Μόλις ξεκινήσουν αυτά τα συμβάντα, η εφαρμογή θα σας καθοδηγήσει στην εύρεση της θέσης τους στον ουρανό.

Η εφαρμογή είναι ενδιαφέρουσα για όποιον θέλει να εξερευνήσει αυτό που βλέπει όταν κοιτά ψηλά στον νυχτερινό ουρανό.

Τιμή: Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής.

Για όσους αναζητούν μια «μυημένη» κοινότητα: Black Moon Lilith Collective

Μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή επί πληρωμή επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο Black Moon Lilith Collective, μια ιδιωτική πλατφόρμα ροής από το Sesay’s Lilith Astrology, που απευθύνεται σε άτομα αφοσιωμένα στην ενδυνάμωση και την έκφραση. Το περιεχόμενο των βίντεο παρέχει πληροφορίες για ωροσκόπια, φενγκ σούι, διαλογισμό και πνευματική καθοδήγηση, ενώ άμεσα αναμένεται να ενταχθεί και μάθημα ταρώ. «Πρόκειται περισσότερο για την αυτοενδυνάμωση», λέει η Sesay.

Τιμή: 44 $ μηνιαίως ή 365 $ ετησίως, με έκπτωση 20 $ έως την 1η Ιανουαρίου 2023 με τον κωδικό LILITH20.