hotchocoalte

  • 2½ κούπα γάλα, ιδανικά γάλα αμυγδάλου
  • 2 κουταλιές κακάο
  • 1/4 κουταλάκι τζίντζερ
  • 2 κουταλιές σιρόπι σφενδάμου
  • ½ κουτάλακι λάδι καρύδας
  • κανέλα και τζίνζερ σε σκόνη
  • μια πρέζα αλάτι
  • χτυπημένη σαντιγύ
  • κομμάτια σκούρας σοκολάτας
  1. Με ένα μίξερ χειρός χτύπησε όλα τα υλικά. Μετέφερε σε κατσαρολάκι και ζέστανε το μείγμα. Εαν θες πιο αραιό πρόσθεσε γάλα ή εάν το θες πιο παχύρρευστο πρόσθεσε κακάο.
  2. Σέρβιρε διακοσμώντας με τη κρέμα, τα κομματάκια σοκολάτας και στικ κανέλας εαν θες.