Αντικείμενα design Ελλήνων σχεδιαστών από το Α έως το Ω. Εύκολο και οικονομικό e- shopping με χαρακτήρα, ξεχωριστές ιδέες για δώρα, πάντα µακριά από τη λογική της µαζικής παραγωγής. Με την πεποίθηση ότι το καλό design πρέπει να είναι προσιτό, έχουν συγκεντρώσει για εσάς μια ευρεία συλλογή από έργα γνωστών και νέων designer και καλλιτεχνών. Στις σελίδες του apples to zebras θα βρείτε βιβλία, ημερολόγια, υπογεγραμμένα prints, χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι,  χειροποίητα κοσμήματα, αλλά και αξεσουάρ για να φορέσετε.

Κοσμήματα από παξιμάδια / AthensVaan

athensvaan new collection

Χειροποίητα αξεσουάρ από παξιμάδια. Ξεχωριστό στυλ, ιδανικό τόσο για επίσημες, όσο και για casual εμφανίσεις.

The Calendar after the End? / Corn Studio

corn-studio-2

Αφίσα τυπωμένη με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας, με σχέδιο βασισμένο πάνω στην τέχνη των Αζτέκων και την ιστορία των ιθαγενών της Μέσης Αμερικής.

Καρούλι φωτιστικό / ac design

Karouli2

Τα ξύλινα καρούλια για τα καλώδια, εμπνέουν και γίνονται φωτιστικό στοιχείο, επιτραπέζιο ή επιδαπέδιο, ανάλογα με το χώρο που θα τα τοποθετήσετε και ..τη διάθεση σας!

Paper, Sand & Sun / Don’t Mind the Gap Paper-Sand-Sun-Series Mια πρόταση σχεδιασμού με επανάχρηση υλικών, εμπνευσμένη από την Ελλάδα. Η ιδέα βασίστηκε στην τεχνική ανακύκλωσης του χαρτιού. Aξιοποιήθηκαν δύο στοιχεία, που πλούσια προσφέρει η χώρα μας, η άμμος και ο ήλιος. Μια σειρά χρηστικών αντικειμένων, από ένα νέο υλικό, βασισμένο στο χαρτί που δίνει μια τελείως διαφορετική αισθητική στο τελικό αντικείμενο.   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει το κολιέ από παξιμάδια της AthensVaan. Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό κάνε like στην σελίδα του Savoir Ville και στην σελίδα του Apples to zebras  και μετά άφησε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής, μέχρι την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Νικήτρια: Μπαρδάκη Ιωάννα