O Αντώνης Κισκήρας έχει μεγαλώσει στη Μεσσηνιακή Μάνη. Απο μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μουσική (τραγούδι και βιολί) και τον αθλητισμό, αλλά με το πέρασμα του χρόνου όπως λέει κι ο ίδιος τον κέρδισε ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το beach volley.

“Στην ηλικία των 18 ετών ήρθα στην Αθήνα όπου και ξεκίνησα σπουδές στη Γυμναστική Ακαδημία και παράλληλα βόλεϊ σε διάφορες ομάδες εθνικής κατηγορίας. Στην ηλικία των 22 ετών μετά απο παροτρύνσεις γνωστών που ήταν ήδη στον χώρο πήγα σε πρακτορείο μοντέλων.”

“Τα τελευταία 2 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με το μόντελινγκ και παράλληλα τελειώνω δύο μεταπτυχιακά στην Ιατρική και Ειδική αγωγή αντίστοιχα, ώστε να μπω αναπληρωτής σε σχολείο. Το βόλεϊ είναι σε δεύτερη μοίρα καθώς είχα κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς. Αυτό που πρέπει να ξέρετε για μένα, είναι ότι είμαι ένα λαϊκό παιδί απο την Μανή, ότι βλέπετε στα σόσιαλ, είναι καθαρά για λόγους μάρκετινγκ.

Τι ώρα περίπου ξυπνάς το πρωί και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις μόλις σηκωθείς;

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τους αρέσει να ξυπνούν νωρίς ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ κουρασμένοι απο την καθημερινότητα. Έτσι είμαι και εγώ. Ωστόσο λόγω δουλειάς αναγκαστικά ξυπνάω σχεδόν καθημερινά γύρω στις 9 ή και νωρίτερα όταν απαιτείται. Ωστόσο όταν ξυπνάς νωρίς έχεις περισσότερο ωφέλιμο χρόνο και απολαμβάνεις την ημέρα. Το ζητούμενο αρα είναι πως θα ξυπνάμε με όρεξη.

Πριν κοιμηθώ θα τσεκάρω τι ακριβώς έχω να κάνω την επόμενη μέρα, θα βάλω ξυπνητήρι, θα διαλέξω outfit και θα βάλω μια σειρά μέχρι να νυστάξω. Έτσι έχεις κερδίσει κάποια λεπτά το πρωί, αφού τα ρούχα σου είναι έτοιμα.

Τι έχεις πάντα πάνω στο κομοδίνο σου;

Στο κομοδίνο μου πάντα υπάρχει το κινητό μου (ξυπνητήρι) και κάποιες κρέμες που υποτίθεται ότι πρέπει να βάζω πρωί βράδυ, αλλά 99% των περιπτώσεων το ξεχνάω. Υπάρχουν όμως για το ψυχολογικό κομμάτι.

Τρως πρωινό ή έναν καφέ στο χέρι και έφυγες; Περιέγραψε μας ένα τυπικό πρωινό σου

Μετά, το πρωινό ντουζ θα φτιάξω έναν εσπρέσο, θα φαω λίγα δημητριακά και θα ακούσω μουσική μέχρι να έρθει η ώρα να φύγω! (Συνήθως μισή ώρα πριν την φωτογράφιση, γιατί κινούμαι κατα βάση με μηχανή.) Έτσι γλιτώνεις την πίεση της τελευταίας στιγμής, που σίγουρα θα ξεχάσεις και κάτι. Μέχρι το μεσημέρι είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά και προσπαθώ να τελειώσω το συντομότερο δυνατό, ώστε να φάω και είτε να συνεχίσω κάποια δεύτερη δουλειά που μπορεί να έχει προκύψει, είτε να ξεκουραστώ, γιατί το βράδυ έχω και προπόνηση. Αν είχα επιλογή θα διέθετα περισσότερο χρόνο για μένα και θα δούλευα λιγότερο μέσα στην ημέρα, αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα στο χέρι μου. Είναι σημαντικό να μην χάνουμε την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ελεύθερου χρόνου, να διαθέτουμε περισσότερο χρόνο στους ανθρώπους κοντά μας και στην κοινωνικοποίηση μας.

Kαι η beauty routine σου; Τι περιλαμβάνει;

Δεν μπορώ να πω ότι κάνω κάτι συγκεκριμένο για την εμφάνιση μου, αλλά προσπαθώ να είμαι πάντα ευπαρουσίαστος και χαμογελαστός. Νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά.

Σε τι διαφέρουν τα δικά σου πρωινά του Σαββατοκύριακου από αυτά των άλλων ημερών;

Τα πρωινά του σκ, όταν δεν δουλεύω, θα πάρω τον χρόνο μου, θα ξυπνήσω με την ησυχία μου, θα τσεκάρω τι καιρό έχει και θα αναζητήσω που θα παω για ένα brunch.

Έχεις κάποιο tip για ευχάριστο πρωινό ξύπνημα;

Δεν έχω κάποιο tip για ευχάριστο πρωινό ξύπνημα, αλλά οι θετικές σκέψεις πριν κοιμηθώ και ένας γρήγορος έλεγχος στο που βρίσκομαι για τον επόμενο στόχο μου, βοηθούν.