Ειδικά τους πιο ζεστούς μήνες, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να νιώθεις το πρόσωπό σου μπουκωμένο, να μη μπορεί να αναπνεύσει κάτω από άπειρες στρώσεις μακιγιάζ. Έτσι απλά, έφτασε η μέρα που δοκιμάσαμε το απόλυτο αντηλιακό με χρώμα και κάναμε στην άκρη κάθε foundation και πούδρα!

Έχουμε 4 επιχειρήματα για να σε πείσουμε:

#1 Προστασία

Κάθε πρωί, με μία κίνηση, θα έχεις τέλεια αντηλιακή προστασία και μια ελαφριά κάλυψη για ομοιόμορφο, λαμπερό δέρμα. Μην ξεχνάς πως ειδικά στην Ελλάδα, το αντηλιακό είναι απαραίτητο καθημερινά και όχι μόνο στην παραλία.

#2 Ανάλαφρο

Σε σύγκριση με το κλασικό σου makeup, ένα αντηλιακό με χρώμα είναι πολύ πιο ανάλαφρο και χαρίζει φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, θα νιώθεις πως το δέρμα σου αναπνέει και προστατεύεται από τον ήλιο, έχοντας παράλληλα την κάλυψη που θέλεις.

#3 Κέρδισε χρόνο

Ειδικά καθώς τρέχεις να προλάβεις για να φτάσεις στη δουλειά, το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να έχεις περιττές κινήσεις στην καθημερινή σου πρωινή ρουτίνα. Θα λέγαμε πως αφαιρώντας το step του foundation, κερδίζεις τουλάχιστον 5 λεπτά ύπνου κάθε πρωί.

#4 Εύκολη ανανέωση

Για το σωστό αποτέλεσμα κάθε φορά που ανανεώνεις το αντηλιακό σου, ψέκασε με ένα mist νεράκι και ταμπονάρισε απαλά με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ. Το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να απλώσεις ξανά το αντηλιακό σου και είσαι έτοιμη. Με αυτή την πολύ απλή κίνηση θα ανανεωθείς και θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα που δε θα μπορούσες να πετύχεις αν είχες χρησιμοποιήσει κανονικό foundation.

Διάβασε επίσης: Πώς να κάνεις το foundation σου να φαίνεται φυσικό όλη μέρα
featured image: stylecaster.com