Όταν όλα καθημερινά αλλάζουν, κι από λευκά, γκρίζα, γίνονται μονόχρωμα, μαύρα, κάποτε βαθιά πράσινα, μπορντό, μπλε, και ξανά λευκά και γκρίζα, μάλλον αυτό που σκέφτεσαι κι εσύ είναι να προσθέσεις ένα μπουκέτο λουλούδια, που μπορεί να μη φέρει την Άνοιξη, όμως θα σε κάνει να «ανθίσεις». Γιατί δεν το έλεγες πιο νωρίς;

Στα διεθνή catwalks η επανάληψη του floral στόλισε κυρίως σκουρόχρωμους καμβάδες σε φορέματα, παντελόνια και κολάν, σακάκια, παπούτσια, κεντημένο πάνω τους ή απλώς τυπωμένο. Ο οίκος Paul & Joe συνδύασε το γαλάζιο με το καφέ, ο Valentino παρουσίασε «στοιχειωμένα» λουλούδια σε see-through ή μη ρούχα, ενώ τη διαφορά έκανε ο Louis Vuitton με τα αφηρημένα σχέδια που μας προτρέπει να διαλέξουμε. Ωστόσο ο ρομαντισμός του Giambattista Valli, η κομψότητα των φύλλων στα φορέματα του Marni, όσα κεντήθηκαν στη συλλογή των Dolce & Gabbana μας κάνουν να ονειρευόμαστε ότι το επόμενο πρωί θα τα βρούμε όλα κάτω από το μαξιλάρι μας.

anthismenoikipoisavoirville2

Το δικό μας αγαπημένο: διαλέγουμε το item που μας ταιριάζει, σύμφωνα με όσα είδαμε και «συμφιλιώνουμε» με το ήσυχο μαύρο ή το απροσδόκητο πράσινο και άλλες πολύ ζεστές αποχρώσεις. Τολμάμε floral στις διαφάνειες ή 3D σχέδια και συμφωνούμε σε μία total εμφάνιση, όπως το πιο stylish ανδρόγυνο κουστούμι που υπάρχει εκεί έξω.

anthismenoikipoisavoirville3