Ο κομμωτής των διάσημων, Tom Smith, αναλύει στο Stylist όσα χρειάζεται να ξέρουμε για τη νέα σεζόν.

Όπως φαίνεται, φέτος η λέξη κλειδί είναι «φρέσκο» αλλά και υγιές, ενυδατωμένο και φυσικό.

1. Super-luxe μαλλιά

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά, λάμψη, υγεία, τελειότητα και αίγλη. Τα μαλλιά κινούνται ελεύθερα και αποδεικνύουν με την κίνησή τους την υγεία τους.

2. Μινιμαλ μαλλιά

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)

Μια τάση για όσες έχουν λεπτά ή λεπτά μαλλιά λέει ο Smith. Αυτή η τάση αφορά τα μαλλιά με πιο λεπτές, ανάγλυφες άκρες με λείο τελείωμα. Λειτουργεί καλύτερα με μια χωρίστρα.

3. Το mixie

Το mixie συνδυάζει το mullet και το pixie cut. Είναι μια τάση που υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά την άνοιξη θα φτάσει στο αποκορύφωμά της “καθώς όλο περισσότεροι  αρχίζουν να νιώθουν άνετα με αυτό το πιο εναλλακτικό στυλ”, λέει ο Smith.

4. Botticelli Waves

Mία τάση εμπνευσμένη από τα μαλλιά της Αναγέννησης στους πίνακες του Sandro Botticelli, αυτό το στυλ χρειάζεται μακριά, φυσικά μαλλιά. Θυμίζει λίγο την ενέργεια του «Μητέρα Γη». Το μεγάλο μήκος είναι θηλυκό και πολυτελές με φυσικό τρόπο.

5. Μαλλιά του μπότοξ

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jourdan Dunn (@jourdandunn)

Σημαίνει το πιάσιμο όλων των μαλλιών σε έναν εξαιρετικά σφιχτό κότσο στην κορυφή του κεφαλιού. Τα μαλλιά πρέπει να είναι χτενισμένα προς τα πίσω και προς τα πάνω σφιχτά σε μια γραμμή που αποτελεί συνέχεια των ζυγωματικών δίνοντας το botoxed look.

Για αυτό το χτένισμα θες ένα δυνατό styling gel. Χτένισε τα μαλλιά προς τα πάνω και προς τα πίσω και στερέωσέ τα με ένα σφιχτό λαστιχάκι μαλλιών. Με μία οδοντόβουρτσα πέρασε gel σε φύτρες και τουφίτσες γύρω από τη γραμμή των μαλλιών.