Βρήκαμε την τάση που θα δώσει μια ανοιξιάτικη, ανάλαφρη διάθεση ακόμα και στα πιο απλά outfits σου: τα παντελόνια με “σκίσιμο” στο τελείωμα. Πρόκειται για το item που αποτέλεσε των πρωταγωνιστή των Fashion Weeks.

fashionista.com

Ο λόγος είναι ότι καταφέρνει να ξεφύγει από τα συνηθισμένα χειμερινά ρούχα, καθώς αφήνει τους αστραγάλους σου ακάλυπτους και παράλληλα σου προσφέρει την ανοιξιάτικη ανάλαφρη αίσθηση που αναζητάς, χωρίς όμως να κρυώνεις. Δες παρακάτω πώς μπορείς να εντάξεις τα crop flared παντελόνια στα looks της σεζόν.

Χρώμα

manrepeller

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της Άνοιξης αποτελούν τα χρώματα και ιδιαίτερα ο συνδυασμός πολλών έντονων ή παστέλ αποχρώσεων μεταξύ τους. Δημιούργησε ένα σύνολο βασισμένο στην ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσεις σε ένα παντελόνι με σκίσιμο στο τελείωμα σε ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα από τα basics.

Ουδέτερες αποχρώσεις

styledumonde.com

Ποιος είπε ότι το συγκεκριμένο παντελόνι δεν ταιριάζει στην αισθητική των outfit για το γραφείο; Το κομψό του πατρόν το καθιστά ευκολοφόρετο και κατάλληλο για πολλές περιστάσεις. Αν αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα παντελόνι σε ουδέτερο χρώμα, θα έχεις την πολυτέλεια να δημιουργήσεις ένα σύνολο βασισμένο στη μονοχρωμία, που αποτελεί και ένα από τα πιο κυρίαρχα trends της σεζόν. Επίλεξε να ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα ζευγάρι slip-ons με πιο έντονο print.

Suiting

thezoereport.com

Ο πιο φρέσκος και αναπάντεχος τρόπος να φορέσεις το πιο up-to-date παντελόνι της σεζόν, είναι να του δώσεις την αίσθηση του κοστουμιού. Επίλεξε να το συνδυάσεις με ένα σακάκι με πιο ιδιαίτερο μοτίβο και από μέσα φόρεσε ένα t-shirt.

 featured image: stylist.co.uk