Με παιχνιδιάρικη διάθεση, φωνή μελωδική και επιλογές τραγουδιών που ανασύρουν αναμνήσεις από βαθιά μέσα σου, η Έλενα Δεληχρήστου διαθέτει μοναδικά το ταλέντο να ενώνει φυσικά όχι μόνο ετερόκλητα είδη μουσικής αλλά και ετερόκλητο κοινό.

Έτσι απλά γιατί τα ετερόκλητα..μας συνιστούν.

Ανασας μου τραγουδια με την Ελενα Δεληχρηστου  savoir ville (Custom)

Μια ακόμη χειμερινή σεζόν έλαβε τέλος με την άφιξη του Μάη. Τι γεύση σου άφησε;

“Μια γλυκιά και γεμάτη γεύση. Βρισκόμασταν στον “Ακροβάτη” στο Μεταξουργείο, έναν πολύ όμορφο χώρο με πολλή θετική ατμόσφαιρα και έναν κόσμο που πραγματικά σε εξέπληττε, με την ενέργεια και τη διάθεσή του. Ήταν κάτι που μου είχε λείψει η αλήθεια είναι, διότι δύο χρόνια στο πλευρό της Μελίνας Ασλανίδου οι εμφανίσεις μας γίνονταν σε μεγάλους χώρους κυρίως και το καλοκαίρι σε στάδια, οπότε η άμεση επαφή με τον κόσμο ήταν κάτι που αναζητούσα. Εκτός αυτού στον “Ακροβάτη” είχα μια άψογη συνεργασία με πολύ καλούς μουσικούς και συναδέλφους τραγουδιστές, κάτι που με εξέλιξε και μουσικά.”

Με ποια αφορμή πραγματοποιείται το αυριανό live στον “Ακροβάτη”, τι θα ακούσουμε και γιατί μας προτείνεις να έρθουμε;

Η αφορμή είναι για να ευχηθούμε καλό κατευόδιο στον χειμώνα που πέρασε και αρκετούς ταλαιπώρησε και να καλωσορίσουμε το καλοκαιράκι, μαζί με φίλους μουσικούς που συναντιέμαι κυρίως σε σπιτικά γλεντάκια και όχι σε δουλειές. Έτσι με πολυ κέφι, αλλά και την απαιτούμενη σοβαρότητα θα ταξιδέψουμε μουσικά από έντεχνους συνθέτες κυρίως της Θεσσαλονίκης, μέχρι τους πολύ λαϊκούς. Θα ακούσετε προσεγμένες ενορχηστρώσεις, καθώς και τραγούδια που δεν αναλώνονται συχνά σε μουσικά προγράμματα. Τραγούδια που γαληνεύουν την ψυχή, αλλά και τραγούδια που την αναθαρρεύουν και της δίνουν ώθηση ακόμη και να εκφραστεί με τον χορό.

Ποια είναι τα επόμενά σου σχέδια; “Τα σχέδιά μου φτάνουν μέχρι την επόμενη ημέρα. Το πιο μακροπρόθεσμο θαρρώ πως είναι…καλοκαιράκι με φίλους και κιθάρα!”

Η Έλενα Δεληχρήστου θα εμφανιστεί για ένα και μοναδικό live με τίτλο “Ανάσας μου τραγούδια”, το Σάββατο 9 Μαΐου στον “Ακροβάτη” στο Μεταξουργείο. Μαζί της θα είναι οι φίλοι της και μουσικοί:

Ευαγγελία Μαυρίδου, πιάνο

Αγγέλικα Παπανικολάου, ακορντεόν

Γεωργία Μαρίνη, βιολί

Δρόσος Σκυλλάς, κρουστά

Ακροβάτης, Μαιζώνος και Ψαρρών 26, Μεταξουργείο τηλέφωνο: 210-5230750